Agresivno nametanje cijepljenja odbija ljude od cjepiva više nego sva ‘antivakserska propaganda’! Agresivno nametanje cijepljenja odbija ljude od cjepiva više nego sva ‘antivakserska propaganda’!
TweetEmailPrint ”Martin Kulldorff je profesor na Harvardu i jedan od vodećih epidemiologa u svijetu. Kako je bio jedan od autora tzv. Great Barrington deklaracije,... Agresivno nametanje cijepljenja odbija ljude od cjepiva više nego sva ‘antivakserska propaganda’!


”Martin Kulldorff je profesor na Harvardu i jedan od vodećih epidemiologa u svijetu. Kako je bio jedan od autora tzv. Great Barrington deklaracije, markentigaši pandemije ga već godinu dana zasipaju svim mogućim uvredama, no to ne umanjuje činjenicu da je on jedan od vodećih epidemiologa u svijetu. Sinoć je objavio da nametanje cijepljenja i covid-potvrde čine više štete povjerenju u cjepiva od bilo čega drugoga. Tu se potpuno slažem s njim”, ističe dr. Gordan Lauc

U jeku žestoke medijske kampanje u korist novih restriktivnih mjera te uvođenja ‘Covid putovnica’ u što širu primjenu (mnogi hrvatski mediji prizivaju zabranu ulaska u trgovinu svima onima koji nisu cijepljeni, odnosno onima bez ‘covid putovnice’?!), član Vladina Znanstvenog savjeta, profesor dr. Gordan Lauc, upozorio je na veliku štetu koju takvi zagovornici ‘čvrste ruke’ u suzbijanju bolesti čine.

U postu na Facebooku osvrnuo se jutros (četvrtak 12. kolovoza) na navode epidemiologa dr. Martina Kulldorffa, koji tvrdi da agresivno nametanje cijepljenja čini najveću štetu povjerenju ljudi u cjepiva.

Laucovu objavu prenosimo u cijelosti:
”Martin Kulldorff je profesor na Harvardu i jedan od vodećih epidemiologa u svijetu. Kako je bio jedan od autora tzv. Great Barrington deklaracije, markentigaši pandemije ga već godinu dana baražno zasipaju svim mogućim uvredama, no to ne umanjuje činjenicu da je on jedan od vodećih epidemiologa u svijetu.
Sinoć je objavio da nametanje cijepljenja i covid-potvrde čine više štete povjerenju u cjepiva od bilo čega drugoga. Tu se potpuno slažem s njim.
Agresivno prisiljavanje na cijepljenje je puno učinkovitiji način da ljude odgovorimo od cijepljenja od sve antivakserske propagande u zadnjih 20 godina zajedno… Posebice u zemljama poput Hrvatske koja ima tisućljetnu tradiciju slijepog slušanja naloga vladajućih i poštovanja svih propisa i zakona (ovo zadnje je naravno sarkazam)”, napisao je dr. Lauc na Facebooku.
FOTO: Screenshot videosnimke; preslika FB profila dr. Gordana Lauca