Besplatni razgledi grada za Zagrepčane Besplatni razgledi grada za Zagrepčane
UPOZNAJ SVOJ GRAD

Besplatni razgledi grada za Zagrepčane

Zagreb 31. kolovoza 2017. Promise.hr

TweetEmailPrint Turistička zajednica grada Zagreba daruje svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku Počevši od 2. rujna pa sve do 28. listopada, svi... Besplatni razgledi grada za Zagrepčane


Turistička zajednica grada Zagreba daruje svim sugrađanima besplatne razglede grada na hrvatskom jeziku

Počevši od 2. rujna pa sve do 28. listopada, svi zainteresirani imat će priliku naučiti nešto više o Zagrebu. Polasci su predviđeni subotom u 16 i 17 sati ispred Turističkog informativnog centra na Trgu bana Jelačića. Edukativno razgledavanje grada u pratnji turističkog vodiča trajat će dva sata, a svaki sudionik dobiva licitarsko srce.

Razgledi su podijeljeni u tri različita obilaska:

– Zagrebarium – kostimirani razgled grada koji priziva čudnovati Zagreb s kraja 19.stoljeća. Traže se tragovi tog vremena u današnjem Zagrebu uz priče o naglom razvoju grada, hrvatskim izumiteljima i alkemiji našeg grada. Početak u 16 sati.

– Zeleni Zagreb – povodom obilježavanja Međunarodne godine održivog turizma, ovaj razgled svima omogućava upoznavanje i uživanje u prekrasnim oazama Zelene potkove grada. Početak u 16 sati.

– Redoviti razgled grada – obilazak najpoznatijih atrakcija. Početak u 17 sati.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti isključivo petkom za sljedeći dan (subotu) na broj telefona 099 21 99 987, pritom je obvezno napomenuti za koji obilazak se prijavljuju. Taj je broj aktivan od 9 sati do popunjenja grupe.

Komentari