BEZ TUŠIRANJA U KOLOVOZU: Gajnice 10 dana bez tople vode; mijenjaju CIJEVI kako zimi ne bi pucao vrelovod BEZ TUŠIRANJA U KOLOVOZU: Gajnice 10 dana bez tople vode; mijenjaju CIJEVI kako zimi ne bi pucao vrelovod
Radovi zamjene vrelovodne mreže u Gajnicama provode se s ciljem sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu, kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana... BEZ TUŠIRANJA U KOLOVOZU: Gajnice 10 dana bez tople vode; mijenjaju CIJEVI kako zimi ne bi pucao vrelovod

Radovi zamjene vrelovodne mreže u Gajnicama provode se s ciljem sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu, kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone. HEP-TOPLINARSTVO napominje da opskrbu naselja Gajnice nije moguće organizirati alternativnim putem

Mnogi građani zapadnog dijela Zagreba do druge polovice kolovoza morat će se tuširati isključivo hladnom vodom! Iz HEP-a javljaju, naime, da zbog radova na magistralnom vrelovodu zagrebačke Gajnice idućih deset dana neće imati tople vode.

“U ranim jutarnjim satima 8. kolovoza 2019. obustavit će se isporuka toplinske energije potrebne za pripremu tople vode za sve krajnje kupce HEP-TOPLINARSTVA u naselju Gajnice. Ponovna uspostava isporuke toplinske energije predviđena je 18. kolovoza 2019. navečer.

Nakon navedenog datuma, sve do početka nove ogrjevne sezone, pojedine adrese u naselju Gajnice u kraćim će periodima ponovno biti bez tople vode o čemu će krajnji kupci biti obaviješteni putem obavijesti postavljenim u ulazima zgrada.

Radovi zamjene vrelovodne mreže u naselju Gajnice provode se s ciljem sprečavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu, kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za vrijeme trajanja ogrjevne sezone.

HEP-TOPLINARSTVO napominje da opskrbu naselja Gajnice nije moguće organizirati alternativnim putem, ali će zato uložiti maksimalne napore kako bi ovaj prekid isporuke toplinske energije bio što kraći.

Krajnje kupce koji zbog radova neće imati toplu vodu, HEP-TOPLINARSTVO moli za strpljenje i razumijevanje”, priopćili su iz HEP-a.

Komentari