Caritas poziva građane da pozivom na donacijski telefon pomognu stradalima u Turskoj i Siriji Caritas poziva građane da pozivom na donacijski telefon pomognu stradalima u Turskoj i Siriji
TweetEmailPrint ”Caritas iskazuje blizinu i potporu građanima Turske i Sirije u ovim teškim životnim okolnostima. Svima onima koji su izgubili svoje drage izražavamo sućut... Caritas poziva građane da pozivom na donacijski telefon pomognu stradalima u Turskoj i Siriji


”Caritas iskazuje blizinu i potporu građanima Turske i Sirije u ovim teškim životnim okolnostima. Svima onima koji su izgubili svoje drage izražavamo sućut i Bogu upućujemo molitve za njihov mir, a preživjelima i ozlijeđenima želimo snagu, izdržljivost i ozdravljenje. Uz vas smo! Stradalima u Turskoj i Siriji moguće je pomoći i pozivom na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa: 060 90 10 (0,83 eura po pozivu, PDV uključen)”, stoji u obavijesti Hrvatskog Caritasa

Hrvatski Caritas poziva hrvatske građane, koji mogu i žele, da pozivom na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa pomognu Turskoj i Siriji koje je 6. veljače u ranim jutarnjim satima pogodio razorni potres magnitude 7,8 po Richteru i u kojem su tisuće ljudi smrtno stradale, a deseci tisuća njih su na velikoj hladnoći ostali bez krova nad glavom.

”Hrvatski Caritas će zajedno s mrežom nad/biskupijskih Caritasa u Republici Hrvatskoj provoditi akciju skupljanja financijskih sredstava, koje će biti upućene stradalima u Turskoj i Siriji.

Aktivnost Caritasove međunarodne mreže za pomoć stradalim stanovnicima Turske i Sirije vrši se u koordinaciji s Caritasom Internationalis i Caritasom Europa.

Caritas iskazuje blizinu i potporu građanima Turske i Sirije u ovim teškim životnim okolnostima. Svima onima koji su izgubili svoje drage izražavamo sućut i Bogu upućujemo molitve za njihov mir, a preživjelima i ozlijeđenima želimo snagu, izdržljivost i ozdravljenje. Uz vas smo!”, stoji u obavijesti Hrvatskog Caritasa.

Stradalima u Turskoj i Siriji moguće je pomoći i pozivom na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa: 060 90 10 (0,83 eura po pozivu, PDV uključen).

FOTO: Fotografije snimljene u Turskoj preuzete s caritas.hr