Da novi Modrići i Mandžukići imaju gdje igrati: Obnovljen hibridni travnjak stadiona u Kranjčevićevoj Da novi Modrići i Mandžukići imaju gdje igrati: Obnovljen hibridni travnjak stadiona u Kranjčevićevoj
Grad Zagreb i NK Lokomotiva pomogli su u poboljšanju infrastrukture stadiona i postavljanju novih stolica za navijače, a nama u Savezu plan je nastaviti... Da novi Modrići i Mandžukići imaju gdje igrati: Obnovljen hibridni travnjak stadiona u Kranjčevićevoj

Grad Zagreb i NK Lokomotiva pomogli su u poboljšanju infrastrukture stadiona i postavljanju novih stolica za navijače, a nama u Savezu plan je nastaviti sa ulaganjem u infrastrukture nogometnih terena, kazao je direktor Kustić

Predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, danas su u nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića predali obnovljeni hibridni travnjak  u Kranjčevićevoj na korištenje Nogometnom klubu Lokomotiva.

Obnova stadiona izvedena je  sklopu projekta obnove terena prvoligaša, koji je za pet stadiona u Hrvatskoj pokrenuo HNS u suradnji s UEFA-om.

Drago mi je da je HNS odlučio uložiti u infrastrukturu  nogometnih stadiona, najvažnije sporedne stvari na svijetu, kako bi naši novi Modrići, Manđukići, Rakitići imali gdje igrati i trenirati, rekao je gradonačelnik te dodao da će Grad i ubuduće naći načina da sudjeluje u ovakvim projektima.

Marijan Kustić, direktor nacionalne infrastrukture i razvoja nogometa u HNS-u, istaknuo je zadovoljstvo što upravo danas predaju peti obnovljeni teren u najvećem projektu u HNS-u. Grad Zagreb i NK Lokomotiva pomogli su u poboljšanju infrastrukture stadiona i postavljanju novih stolica za navijače, a nama u Savezu plan je nastaviti sa ulaganjem u infrastrukture nogometnih terena, kazao je direktor Kustić.

Sretni smo što su nam HNS i Grad Zagreb omogućili novi prekrasan teren, istaknuo je Dennis Gudasić, izvršni direktor  Lokomotive te dodao da je Klub osim u stolice uložio  i u ostale dijelove stadiona kao što je prostor za lože i prostorije WC-a koje su bile u poprilično lošem stanju. Nadam se sudjelovanju u daljnjim akcijama kako bi stadion izgledao sve bolje i ljepše, ne samo za igru nego i naše gledatelje. Sutra je premijerna utakmica na stadionu između NK Lokomotiva i NK Rijeka u 19,00 sati, te pozivamo navijače u što većem broju da se odazovu.

Komentari