DANI DJEČJIH VRTIĆA: Finale u nedjelju na Bundeku uz sportske igre djece, roditelja i odgojitelja DANI DJEČJIH VRTIĆA: Finale u nedjelju na Bundeku uz sportske igre djece, roditelja i odgojitelja
Djeca su gradonačelniku postavljala razna pitanja – o njegovoj najdražoj pjesmici iz djetinjstva, omiljenom liku iz crtića, slikovnici, instrumentu.. Dani dječjih vrtića održavaju se... DANI DJEČJIH VRTIĆA: Finale u nedjelju na Bundeku uz sportske igre djece, roditelja i odgojitelja

Djeca su gradonačelniku postavljala razna pitanja – o njegovoj najdražoj pjesmici iz djetinjstva, omiljenom liku iz crtića, slikovnici, instrumentu.. Dani dječjih vrtića održavaju se od 13. do 19. svibnja u organizaciji Grada Zagreba – grada prijatelja djece i dječjih vrtića, pod pokroviteljstvom Gradonačelnika

U okviru 23. dana dječjih vrtića grada Zagreba, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tradicionalno se susreo s djecom iz četrnaest gradskih vrtića, njihovim odgajateljima i ravnateljima u palači Dverce.
”Hvala svima što ste došli. Hvala tetama koje vas svakodnevno uče nečem novom, zdravom stilu života i pripremaju vas za školu. Hvala i vašim roditeljima koji su najsretniji što vas imaju”, rekao je gradonačelnik.

Djeca su gradonačelniku postavljala razna pitanja – o njegovoj najdražoj pjesmici iz djetinjstva, omiljenom liku iz crtića, slikovnici, instrumentu..

Dani dječjih vrtića održavaju se od 13. do 19. svibnja u organizaciji Grada Zagreba – grada prijatelja djece i dječjih vrtića, pod pokroviteljstvom Gradonačelnika.
Završno događanje održat će se u nedjelju 19. svibnja na Bundeku od 10,00 do 13,00 sati gdje je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgojitelja te niz edukativnih i zabavnih aktivnosti. Najuspješnije vrtićke ekipe očekuju bogate nagrade.

Komentari