Do potrebnih stvari bez potrošene kune Do potrebnih stvari bez potrošene kune
SAJAM RAZMJENE U PREČKOM

Do potrebnih stvari bez potrošene kune

Zagreb 5. prosinca 2015. Promise.hr

U CeKaTe-u u zagrebačkom naselju Prečkom 6. prosinca održat će se sajam razmjene “Milo za drago” te radionica recikliranja na kojoj možete izraditi snjegovića... Do potrebnih stvari bez potrošene kune
U CeKaTe-u u zagrebačkom naselju Prečkom 6. prosinca održat će se sajam razmjene “Milo za drago” te radionica recikliranja na kojoj možete izraditi snjegovića od – starih čarapa

CEKATEOve nedjelje, 6. prosinca, od 11 do 13 sati u prostorijama Centra za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) u Prečkom održat će se sajam razmjene “Milo za drago” (www.milozadrago.hr), jedini sajam na kojem se ne koristi novac.
Sudjelovanje na sajmu nije potrebno najavljivati i otvoreno je svima. Dovoljno je doći i ako imate nešto za razmjenu ponijeti sa sobom. Sve što sudionici donesu bit će posloženo po vrstama koje su potom ponuđene svima i svatko može odnijeti kući ono što mu treba i što mu se sviđa.

Također, od 11.30 sati Ana Marija Meniss, stručna suradnica CeKaTe-a, vodit će radionicu recikliranja i to izrade snjegovića od starih čarapa.
Ni za radionicu se nije potrebno prethodno najaviti nego je dovoljno da s kojom starom čarapom dođete i pridružite se zajedničkoj izradi malih snjegovića koji će krasiti predvorje CeKaTe-a Prečko.

Foto: CeKaTe

Komentari