Glavni MEDIJI LAGALI da je FILIP BIO DROGIRAN kada je pucao u trojicu! MUP ih je demantirao Glavni MEDIJI LAGALI da je FILIP BIO DROGIRAN kada je pucao u trojicu! MUP ih je demantirao
Vrlo nekorektnu neistinu, objavljenu jučer u mnogim medijima glavne struje, razotkrila je danas objava Ministarstva unutarnjih poslova. Napisali su da  “laička interpretacija” u medijima koji... Glavni MEDIJI LAGALI da je FILIP BIO DROGIRAN kada je pucao u trojicu! MUP ih je demantirao

Vrlo nekorektnu neistinu, objavljenu jučer u mnogim medijima glavne struje, razotkrila je danas objava Ministarstva unutarnjih poslova. Napisali su da  “laička interpretacija” u medijima koji su objavili da je trostruki spitski ubojica Filip Zavadlav u vrijeme zločina bio pod utjecajem metadona (što su ‘veliki mediji’ protumačili i objavili kao – bio je drogiran!) ne odgovara stručnom nalazu

Kao što se moglo i pretpostavili te kao što smo i napisali u tekstu: Zašto nas još uvijek pitate za Filipa? Zaboravite ga, ili dođite na prosvjed, mainstream mediji su lagali kada su, par dana uoči prosvjeda u Zagrebu, u utorak 12. veljače objavili da je Filip Zavadlav ‘Bio drogiran dok je ubijao!

Tu vrlo nekorektnu neistinu (da ne kažemo sramotnu laž), objavljenu u mnogim medijima glavne struje, razotkrila je u srijedu popodne objava Ministarstva unutarnjih poslova.

U MUP-u su napisali da  “laička interpretacija” u medijima koji su objavili da je trostruki spitski ubojica Filip Zavadlav u vrijeme zločina bio pod utjecajem metadona (što su ‘veliki mediji’ protumačili i objavili kao – bio je drogiran!) ne odgovara stručnom nalazu.

Na svom Twitter profilu MUP je u srijedu objavio da je Centar za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić nalaz toksikološkog vještačenja 10. veljače dostavio samo splitskom Županijskom državnom odvjetništvu.

Inače, Facebok stranica ‘Svi mi mozemo biti Filip‘, preko koje su aktivisti pozivali na prosvjed protiv nepravednog sustava, a koji bi se trebao održati u subotu u 14 sati na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, također je u međuvremenu ugašena, kao i sve prethodne na kojima su se aktivisti oglašavali.

FOTO: MUP-RH

Komentari