‘Gospodine Klemm, tko ste Vi i s kojim pravom govorite u ime svih branitelja?’ ‘Gospodine Klemm, tko ste Vi i s kojim pravom govorite u ime svih branitelja?’
”Pozivam sve iskrene i poštene branitelje da se jače udružimo i povežemo, u suprotnom će i dalje velika većina nas biti zakinuta za ono... ‘Gospodine Klemm, tko ste Vi i s kojim pravom govorite u ime svih branitelja?’

”Pozivam sve iskrene i poštene branitelje da se jače udružimo i povežemo, u suprotnom će i dalje velika većina nas biti zakinuta za ono osnovno, ustavna i zakonska prava. I dalje ćemo biti proganjani, omalovažavani i ponižavani  sve dok za ministra ne dođe osoba koja će rješavati probleme i neće raditi razliku među ljudima, piše pukovnik Kakarić

klem”Gospodine Klemm, molim Vas da mi objasnite po kojoj logici i s kojim pravom se Vi namećete kao glavni predstavnik apsolutno svih branitelja, DRAGOVOLJACA I INVALIDA DOMOVINSKOG RATA? Tko ste Vi da možete i smijete  zastupati mene te odlučivati o, primjerice, sudbinama RATNIH PIROTEHNIČARA I NJIHOVIH OBITELJI?

Imate li punomoć za to? Kada i tko Vas je birao da smijete u javnosti iznositi stavove cijele braniteljske populacije? Uvažavam i poštujem Vaš ratni put i doprinos u Domovinskom ratu. S kim se vi družite to je vaša osobna stvar i demokratsko pravo u koje ne ulazim.

No, tvrditi u javnosti da vi dogovarate i odlučujete što će biti najbolje za nas ostale, bahato je i bezobrazno.

Tko je Fred Matić – svi smo ovih godina vidjeli, a posebno ljudi koji dobro poznaju njegov ratni put.

Tko je gospodin Deur? Osoba koja kao predstavnik BRANITELJA I INVALIDA UREDA PREDSJEDNICE  RH  nije sposoban branitelju odgovoriti na predstavku godinu dana. On nije u svojstvu volontera. Nema vremena kada je angažiran u KLETIMA. Gospodin Deur za svoj rad dobiva visoka primanja i ostale pogodnosti a radi po principu ” JA, MOJE SELO, I DEČKI IZ BIRTIJE”

Ovim ismijavate sve nas ostale. Ostalih ima daleko više. Osoba koja dođe na poziciju u bilo koju državnu instituciju RH, a kroz koju zastupa braniteljsku populaciju prvenstveno mora  biti čovjek u svakom smislu.

Ta osoba ni pod kojim uvjetom, ne smije djelovati i raditi po principu, “JA I MOJI DEČKI IZ  KVARTA i ITKO VIŠE”. Otkuda Vam pravo tvrditi da ste upravo vi ti koji će svojim spletkama donijeti dobro braniteljskoj populaciji?

Ta se osoba ne smije distancirati od branitelja po principu”DA , JADNI NASTRADAO JE ; ALI ŠTO MU MI TU MOŽEMO” Da li ste se udostojili pa razgovarali s gladnom braniteljskom djecom  i gladnim i poniženim braniteljima?

Oprostite kolega Klem, Vi i gospodin Deur za njih ne znate. Oni ne žive u vašem svijetu i Vašoj vremenskoj zoni.

Da li ste imali u vidu da se netko u međuvremenu kandidirao na poziciju ministra BRANITELJA? Evo, primjerice, ja sam se jučer službeno predao svoju kandidaturu  za položaj MINISTRA HRVATSKIH BRANITELJA.

Hoće te li Vas troje  odlučiti o mom podnesku u kleti, ili će o tome donijeti odluku VLADA U JEDNOM DEMOKRATSKOM OZRAČJU I ZAKONITOM  POSTUPANJU?

Pozivam novu vladu, Ured predsjednice RH da prekinu ovu suludu i najmanje zakonitu situaciju.

Ovom prilikom, pozivam sve iskrene i poštene branitelje da se jače udružimo i povežemo, u suprotnom će i dalje velika većina nas biti zakinuta za ono osnovno Ustavna i zakonska prava. I dalje ćemo biti proganjani, omalovažavani i ponižavani  sve dok  na tu poziciju ne dođe osoba koja koja če rješavati probleme i neće raditi razliku među ljudima

Sve dok imamo ljude na čelu Ministarstva branitelja, koji rade samo za svoje osobne interese i samo u korist svojih bližnjih, svi pravi i iskreni branitelji će i dalje umirati u agoniji, a oni koje su u okovima dovodili na bojišnicu i dalje će uživati razno razne pogodnosti pa i one koje ih po zakonu ne pripadaju”, stoji u otvorenom pismu Branka Kakarića, pukovnika HV-a u mirovini i ratnog zapovjednika Pirotehničara Republike Hrvatske, koji je prije petnaestak godina (Lučin – ministar MUP-a, Ranko Ostojić – ravnatelj policije) nadležnima prijavio korupciju u humanitarnom razminiranju, no koji od tada doživljava samo progon, maltretiranje te vrlo ozbiljne prijetnje (kao znak upozorenja zbog prijavljivanja kriminala i korupcije, minirali su njegovu njivu – do danas to zemljište nije u potpunosti razminirano, krivci za prijetnje i terorizam nisu kažnjeni!).

 

Komentari