Grad i Dinamo novi će stadion u Maksimiru graditi zajedno, s pomoćnim terenima i atletskim stadionom! Grad i Dinamo novi će stadion u Maksimiru graditi zajedno, s pomoćnim terenima i atletskim stadionom!
Zaključeno je da se taj prostor sagledava kao kompleksna cjelina kroz urbanistički natječaj koji će riješiti pitanje nogometnog stadiona s pomoćnim terenima i atletskog... Grad i Dinamo novi će stadion u Maksimiru graditi zajedno, s pomoćnim terenima i atletskim stadionom!

Zaključeno je da se taj prostor sagledava kao kompleksna cjelina kroz urbanistički natječaj koji će riješiti pitanje nogometnog stadiona s pomoćnim terenima i atletskog stadiona te odgovarajuće infrastrukture. Dogovoreno je da će Dinamo na svojoj Skupštini donijeti konačnu odluku sa jasnim smjernicama definiranim standardima FIFE i UEFE za izgradnju novog stadiona na mjestu današnjeg

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, sastao se danas u Gradskoj upravi s predstavnicima GNK Dinamo, predvođene predsjednikom Mirkom Barišićem i predsjednicom Uprave Vlatkom Peras, a razgovaralo se o planovima izgradnje nogometnog stadiona Maksimir.
Zaključeno je da se taj prostor sagledava kao kompleksna cjelina kroz urbanistički natječaj koji će riješiti pitanje nogometnog stadiona s pomoćnim terenima i atletskog stadiona te odgovarajuće infrastrukture.
Dogovoreno je da će Dinamo na svojoj Skupštini donijeti konačnu odluku sa jasnim smjernicama definiranim standardima FIFE i UEFE za izgradnju novog stadiona na mjestu današnjeg.
Definirano je također da bi se projekt novog stadiona gradio u partnerskom odnosu Grada i GNK Dinamo.
Nakon odluke Skupštine Dinama može se krenuti u daljnje korake vezano za realizaciju ovoga povijesnog projekta iznimno važnoga za Dinamo – ikonu zagrebačkog sporta, važnog za grad Zagreb, za sve Zagrepčane i ljubitelje sporta.

Komentari