Građani Gornje Dubrave, čije su kuće oštećene u potresu, sele privremeno u kontejnere Građani Gornje Dubrave, čije su kuće oštećene u potresu, sele privremeno u kontejnere
TweetEmailPrint Bandić je rekao da je obveza pomagati svima koji su se zbog potresa našli u teškoj situaciji pa su se privremeno morali smjestiti... Građani Gornje Dubrave, čije su kuće oštećene u potresu, sele privremeno u kontejnere


Bandić je rekao da je obveza pomagati svima koji su se zbog potresa našli u teškoj situaciji pa su se privremeno morali smjestiti u kontejnere u kojima će nastaviti normalno i sigurno živjeti

Građanima Gornje Dubrave, čije su kuće ozbiljno oštećene u nedavnom potresu, dodijeljeni su kontejneri u kojima mogu privremeno boraviti.

Gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je obišao lokaciju s postavljenim stambenim kontejnerima u GČ Gornja Dubrava za obitelji čiji su domovi oštećeni u potresu.

Rekao je da je obveza pomagati svima koji su se zbog potresa našli u teškoj situaciji pa su se privremeno morali smjestiti u kontejnere u kojima će nastaviti normalno i sigurno živjeti.

”Sretan sam što smo danas ovdje s našim sugrađanima, naša je odgovornost da sve obitelji budu na sigurnome i zbrinute!”, zaključio je gradonačelnik.

Miroslav Svibovec iz Gornje Dubrave zahvalio je gradonačelniku uime svih članova svoje obitelji na potpori pa je dodao da mu ovakvo stanovanje omogućuje povratak svakodnevnim obavezama dok traju radovi na sanaciji objekta.

Komentari