HLADNO PIVO, Četiri tenora i orkestar te DJ Akademija u novogodišnjoj noći na Trgu bana Jelačića! HLADNO PIVO, Četiri tenora i orkestar te DJ Akademija u novogodišnjoj noći na Trgu bana Jelačića!
mILAN bandić poziva na Najbolji novogodišnji tulum:

HLADNO PIVO, Četiri tenora i orkestar te DJ Akademija u novogodišnjoj noći na Trgu bana Jelačića!

Zagreb 28. prosinca 2018. D.K.

TweetEmailPrint ”Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!”, stoji u pozivu gradonačelnika Milana Bandića... HLADNO PIVO, Četiri tenora i orkestar te DJ Akademija u novogodišnjoj noći na Trgu bana Jelačića!


”Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!”, stoji u pozivu gradonačelnika Milana Bandića

Na službenim stranicama Grada Zagreba objavljeno je tko će sve zabavljati Zagrepčane i goste na najvećem dočeku Nove godine na otvorenom. Uz to, građane je na doček na središnji Trg te na ostale zagrebačke trgove i adventske lokacije pozvao gradonačelnik Milan Bandić:

”Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Silvestarska noć je pred nama, a kao i uvijek s veseljem ćemo ispratit staru i dočekati novu godinu.
Vjerujem da će mnogi od nas već tradicionalno te noći biti na otvorenom, na trgovima u središtu našega Zagreba – grada s osmjehom i grada s najboljim europskim adventom, grada posebnog ugođaja i nedostižnog šarma.

S nama će, dragi sugrađani, biti i brojni gosti iz susjednih i drugih, ne samo europskih  zemalja, koji cijene ljepotu i živost Zagreba, atmosferu i sigurnost naših trgova i ulica.
Sve vas pozivam, a posebno naše mlade sugrađane, da opet budemo zajedno, da osjetimo tu zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu.

Na središnjem trgu vas očekuju DJ Akademija, Četiri tenora koje prati revijski orkestar, ponoćni vatromet, a u novu godinu nas uvodi Hladno pivo, legendarni zagrebački bend koji svoju 30-tu obljetnicu postojanja uokviruje baš ovim koncertom.

Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!”, stoji u pozivu gradonačelnika Milana Bandića.