Izgubili od Islanda zbog KUKAVICE i neznalice za kojega samo MAMIĆ misli da je dobar! Izgubili od Islanda zbog KUKAVICE i neznalice za kojega samo MAMIĆ misli da je dobar!
TweetEmailPrint Radio mehaničar, koji je karijeru nogometnog trenera gradio trenirajući nižerazredne ‘Parne kotlove’, jednostavno je premalen i prenesiguran trener da bi se usudio mijenjati... Izgubili od Islanda zbog KUKAVICE i neznalice za kojega samo MAMIĆ misli da je dobar!


Radio mehaničar, koji je karijeru nogometnog trenera gradio trenirajući nižerazredne ‘Parne kotlove’, jednostavno je premalen i prenesiguran trener da bi se usudio mijenjati zvijezde poput Mandžukića (večeras), Rakitića (ranije)… Amater vodi ponajbolje nogometaše na svijetu, samo zato jer Zdravko Mamić tako hoće?! Nedopustivo! I neka se ne čude kada navijači budu burno negodovali

Hrvatska je izgubila od Islanda zbog kukavičluka i neznanja izbornika Ante Čačića! Glavnog krivca za poraz moglo se prepoznati i iz aviona: bilo je to vidljivo i laicima nakon utakmice u kojoj se – po imenima jedna od najboljih momčadi na svijetu – doslovce osramotila lošom i nepovezanom igrom protiv skromnog protivnika.

Kukavica Čačić nije se usudio izvaditi lošeg i ozlijeđenog Mandžukića, zbog kojega je Perišić morao igrati na njemu neprirodnom desnom boku.  Izvadio je boljeg Kalinića, a ne lošijeg Mandžukića, a potom nije do predzadnje minute mijenjao ikoga, iako smo igrali očajno.

Radio mehaničar, koji je karijeru nogometnog trenera gradio trenirajući nižerazredne ‘Parne kotlove‘, jednostavno je premalen i prenesiguran trener da bi se usudio mijenjati zvijezde poput Mandžukića (večeras), Rakitića (ranije)…

Svojevrsni amater vodi ponajbolje nogometaše na svijetu, samo zato jer Zdravko Mamić tako hoće?!  I tako već godinama?! Nedopustivo!

I neka ne krive opet navijače kada budu burno negodovali.

Komentari