Jeftine knjige, aukcije starih naslova, gramofonske ploče, kultni stripovi…. na Interllibeu na Velesajmu Jeftine knjige, aukcije starih naslova, gramofonske ploče, kultni stripovi…. na Interllibeu na Velesajmu
Interliber se održava u paviljonima 5 i 6 Zagrebačkog velesajma do 18. studenog.  Brojni posjetitelji su se već prvog dana sajma uvjerili da na Interliberu... Jeftine knjige, aukcije starih naslova, gramofonske ploče, kultni stripovi…. na Interllibeu na Velesajmu

Interliber se održava u paviljonima 5 i 6 Zagrebačkog velesajma do 18. studenog.  Brojni posjetitelji su se već prvog dana sajma uvjerili da na Interliberu mogu kupiti knjige po doista vrlo povoljnimcijenama, a mnogima su za oko zapele i uščuvane gramofonske ploče i kultni stripovi

Već 41. Međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, na kojemu će preko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva predstaviti raznolik izbor pisane riječi, na Zagrebačkom velesajmu otvorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Interliber nudi bogat izbor novih knjiga iz domaće i inozemne produkcije, brojna druženja i razgovore s književnicima, čitaonice i radionice te programe dodjela književnih nagrada i kvizova, aukcije starih knjiga, glazbene programe te mnogobrojne stručne susreta s nakladnicima, knjižarima i knjižničarima, okrugle stolove i panel-rasprave.

Gradonačelnik Bandić je istaknuo da su knjiga i pisana riječ ishodište svake kulture i da Grad Zagreb vodi brigu o poticanju kulture čitanja. S odlično organiziranom mrežom gradskih knjižnica i uz besplatan upis mladih, Grad Zagreb redovito daje potpore za izdavanje knjiga i časopisa, za književne festivale i sajmove, istaknuo je gradonačelnik. Dodao je da su vrata Velesajma svima širom otvorena te da su ulaz i parkiranje besplatni. Pozivam sve građane i zaljubljenike u knjigu da posjete Zagrebački velesajam i da pronađu pokoju lijepu i dobru knjigu za sebe i svoje bližnje.

Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma je naglasila da je Interliber najveća knjižna manifestacija u Hrvatskoj te da je ovaj sajam postao važna karika za slobodu izražavanja i dijalog između domaće i međunarodne književne scene. Istaknula je također da posjetitelje čeka bogati kulturno-zabavni program u više od 200 termina i na četiri lokacije: galerija Paviljona 5, pozornica u Paviljonu 6, Kongresni centar i otvoreni prostor sajma s glazbenim iznenađenjima.

41. Interliber se održava u paviljonima 5 i 6 Zagrebačkog velesajma do 18. studenog.  Brojni posjetitelji su se već, prvoga dana sajma, uvjerili da na Interliberu mogu kupiti knjige po doista vrlo povoljnim, jeftinim cijenama, a mnogima su za oko zapele i uščuvane gramofonske ploče i kultni stari stripovi na pojedinim štandovima.

Komentari