Kako putovati bez novca – volotiranje diljem svijeta za smještaj Kako putovati bez novca – volotiranje diljem svijeta za smještaj
Urbana Mladež u suradnji s Funk Clubom i Funk Lounge Hostelom organiziraju u utorak, 27. kolovoza s početkom u 20 sati, zanimljivo predavanje na... Kako putovati bez novca – volotiranje diljem svijeta za smještaj

Urbana Mladež u suradnji s Funk Clubom i Funk Lounge Hostelom organiziraju u utorak, 27. kolovoza s početkom u 20 sati, zanimljivo predavanje na temu “Kako putovati besplatno”

Svi smo barem jednom čuli kako netko putuje po svijetu besplatno. Je li taj “mit” istinit? Može li se putovati svijetom bez novca? Tim istraživača besplatnog putovanja predstavit će vam ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s vama!

Glavne teme događaja su: volontiranje u zamjenu za smještaj i hranu diljem svijeta (Workaway, Helpx i Woof), besplatni i jeftini prijevoz (autostopiranje, Carpooling) te kako raditi i putovati istovremeno (Digital Nomads).

EVS volonterke Monika i Nataša predstavit će vam ove teme u utorak, 27. kolovoza, od 20 do 21 sat u Funk Clubu u Zagrebu (Ulica Ivana Tkalčića 52).

Ulaz je besplatan, a sve prezentacije bit će održane na hrvatskom jeziku. Potrebno je obavijestiti organizatore o svom dolasku na: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event “Kako putovati besplatno” je dio EVS projekta “Cro – EU – Planet Earth 3” koji je financirala Europska unija. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji će biti organiziran.

Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koje nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na mailing listu tako da pošaljete e-mail s imenom, prezimenom te datumom rođenja na: urbanamladez@gmail.com.

Evente Urbane Mladeži možete pratiti na: facebook.com/urbanamladez/

Komentari