Knezović: Izbjegavaju me jer bih udario po OVRŠNOJ MAFIJI i ne bih trpio zastave duginih boja Knezović: Izbjegavaju me jer bih udario po OVRŠNOJ MAFIJI i ne bih trpio zastave duginih boja
TweetEmailPrint Osvrćući se na emisiju Otvoreno, Mate Knezović ističe da u hrvatskim medijima postoje poželjni i nepoželjni kandidati za gradonačelnika grada Zagreba. Među poželjnima... Knezović: Izbjegavaju me jer bih udario po OVRŠNOJ MAFIJI i ne bih trpio zastave duginih boja


Osvrćući se na emisiju Otvoreno, Mate Knezović ističe da u hrvatskim medijima postoje poželjni i nepoželjni kandidati za gradonačelnika grada Zagreba. Među poželjnima su, kako tvrdi, oni koji proizlaze od starih okoštalih struktura. ‘Tko su ti, vidjeli smo u sinoćnjoj emisiji tzv. Javne televizije, tzv. HTV-a’, zaključuje čelnik Obiteljske stranke

Odvjetnik Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke i kandidat za gradonačelnika Zagreba, oglasio se priopćenjem u kojem prosvjeduje zbog pristranosti, odnosno nejednakih kriterija javne televizije prema svim izbornim kandidatima.

U sinoćnju emisiju Otvoreno pozvani su samo neki kandidati za gradonačelnika Zagreba, iako bi svi, podsjeća Knezović, trebali dobiti jednake uvjete da se predstave.

U hrvatskim medijima postoje poželjni i nepoželjni kandidati za gradonačelnika grada Zagreba. Među poželjnima su oni koji proizlaze od starih okoštalih struktura. Tko su ti, vidjeli smo u sinoćnjoj emisiji tzv. Javne televizije, tzv. HTV-a.

Uvjeren sam da se moje ime izbjegava zbog najavljenih sveobuhvatnih promjena u gradu Zagrebu. Te promjene će biti od simboličnih, kao što je mijenjanje trga Zločinca u Trg bl. Alojzija Stepinca, da nećemo više trpjeti zastave duginih boja, do udara po ovršnoj mafiji, uređenja gradske uprave i grada, pa do vraćanja parkova djeci i obiteljima, zdravog obrta i poduzetništva.

Zbog svega se obraćam Zagrepčanima, koji su dobro upoznati s činjenicom da su svi sinoćnji gosti miljenici medija”, stoji u priopćenju Mate Knezovića, predsjednika Obiteljske stranke.

Save

Komentari