Kako lako i brzo popraviti limeni krov Kako lako i brzo popraviti limeni krov
Ljetne oluje otkrivaju propuste na krovovima

Kako lako i brzo popraviti limeni krov

Dom i gradnjaZagreb 3. srpnja 2017. S.P.K

TweetEmailPrint Limeni krovovi danas su izuzetno popularni i veoma traženi, prije svega zbog vrlo male težine i jednostavnog postavljanja. U gradnji privatnih kuća najčešće... Kako lako i brzo popraviti limeni krov


Limeni krovovi danas su izuzetno popularni i veoma traženi, prije svega zbog vrlo male težine i jednostavnog postavljanja. U gradnji privatnih kuća najčešće se upotrebljava lim u obliku crijepa koji spaja moderni materijal i estetske vrijednosti. Za potrebe industrijskih postrojenja, hala i pogona, najčešće se koriste trapezni limovi.

Osnovne prednosti limenih pokrova su smanjenje opterećenja na krovne konstrukcije, dug vijek trajanja, jednostavnost ugradnje i montaže, izrađuju se po mjeri i imaju vrlo niske troškove održavanja.

Međutim, i kod limenih krovova može se desiti potreba za sanacijom, a tvrtka Sika pruža kompletan asortiman proizvoda koji će pomoći pri njihovim popravcima:

  • Sikalastic-601 BC je visokoelastična, vodonepropusna, poliuretanska, bešavna tekuća membrana koja se koristi kao temeljni premaz u SikaRoof MTC sustavima.
  • Sikalastic-621 TC je visokoelastična, vodonepropusna, poliuretanska, bešavna tekuća membrana s izvrsnim svojstvom premošćivanja pukotina za hidroizolaciju krova. Zadržava svojstva i pri vrlo niskim temperaturama.
  • Sikalastic-612 je jednokomponentna, poliuretanska, tekuća hidroizolacijska membrana.
  • Sikalastic-618 je jednokomponentna, hladno primjenjiva, vlagom aktivirana poliuretanska membrana. Kada se stvrdne formira bešavnu, trajnu i na atmosferilije otpornu hidroizolaciju za izložene krovne površine.
  • Sika Reemat Standard je staklena mrežica za armiranje za sustave izloženih krovova.

Više o spomenutim proizvodima saznajte na linku:

http://hrv.sika.com/hr/solutions_products/02/02a011/02a011sa05.html

Komentari