Ma kakav Glavašević?! Smisao Kolakušićeva ulaska u politiku bit će ISTREBLJENJE KORUPCIJE iz sudstva i politike Ma kakav Glavašević?! Smisao Kolakušićeva ulaska u politiku bit će ISTREBLJENJE KORUPCIJE iz sudstva i politike
TweetEmailPrint ”Svakodnevno svjedočimo katastrofalnim primjerima na svim razinama vlasti koje imaju zajednički nazivnik-korupciju. Od sudskih presuda do slomova najvećih tvrtki-posvuda je korupcijski element presudan... Ma kakav Glavašević?! Smisao Kolakušićeva ulaska u politiku bit će ISTREBLJENJE KORUPCIJE iz sudstva i politike


”Svakodnevno svjedočimo katastrofalnim primjerima na svim razinama vlasti koje imaju zajednički nazivnik-korupciju. Od sudskih presuda do slomova najvećih tvrtki-posvuda je korupcijski element presudan i lako uočljiv. Antikorupcija kao program u središtu je javnog djelovanja suca Kolakušića’, stoji na fb stranici koja predstavlja djelatnosti uglednog suca

Nakon što su suca Mislava Kolakušića pojedini mediji pokušali prikrpati uz ni po čemu iznimnog bivšeg SDP-ovca – Bojana Glavaševića, koji, uz to, nikada nije istinski pokazao da mu je u hrvatskoj politici i društvu bitno iskorijeniti razarajuću korupciju, na Facebook stranici ‘Građani za Mislava Kolakušića, objavljen je kratki tekst koji objašnjava za što se, prvenstveno, Kolakušić zalaže i što će mu biti najvažniji cilj, nakon što se politički angažira.

”Svakodnevno svjedočimo katastrofalnim primjerima na svim razinama vlasti koje imaju zajednički nazivnik-korupciju. Od sudskih presuda do slomova najvećih tvrtki-posvuda je korupcijski element presudan i lako uočljiv.

Antikorupcija kao program u središtu je javnog djelovanja suca Kolakušića i to je razlog njegovoj podršci među nama običnim građanima”, stoji u Facebook najavi, ispod koje je podijeljena izjava uglednog suca.

-Cilj mog javnog djelovanja je radikalni obračun s korupcijom.

”Tko je jamio je jamio”, će otići u povijest, a doći će ”Tko je jamio, vratit će i to trkom” – stoji kao pojašnjenje Kolakušićevog stava i njegovog glavnog cilja.

Jasno je dakle da dojučerašnji SDP-ovac – ujedno i dugogodišnji pripadnik hrvatske političke oligarhije, te sudac Kolakušić, ne mogu i neće pod istom zastavom nastupati u politici, što je, uostalom Kolakušić nedavno i naglasio u razgovoru za N1 televiziju.

Komentari