Maksimir će opet biti PUN KAO ŠIPAK, Dinamo poziva navijače da što ranije dođu na stadion kako bi izbjegli gužvu Maksimir će opet biti PUN KAO ŠIPAK, Dinamo poziva navijače da što ranije dođu na stadion kako bi izbjegli gužvu
TweetEmailPrint Za zagrijavanje navijača uoči utakmice play-offa Lige prvaka, otvara se fan zona Svetice – uz glazbu, zabavu, te bogatu ugostiteljsku ponuda. Fan zona... Maksimir će opet biti PUN KAO ŠIPAK, Dinamo poziva navijače da što ranije dođu na stadion kako bi izbjegli gužvu


Za zagrijavanje navijača uoči utakmice play-offa Lige prvaka, otvara se fan zona Svetice – uz glazbu, zabavu, te bogatu ugostiteljsku ponuda. Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 16:30 do 23:30 sati

Odlične igre Olma, Petkovića i ostalih Dinamovaca te pozitivna atmosfera oko kluba učinile su svoje: Zagreb ponovno živi za nogomet. Vidjelo se to najbolje po beskrajno dugačkim redovima navijača ispred blagajni u Maksimiru u zadnjih nekoliko dana. Stadion će večaras opet biti pun kao šipak, jer od 21:00 Dinamo na Maksimiru igra 1. utakmicu Playoffa Lige prvaka protiv Rosenborg Ballklub-a. Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni od 19:00 sati.

Dinamo Zagreb pozvao je navijače, objavom na svojoj Facebook stranici, da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20:00 sati na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Iz Dinama pozivaju sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

Za zagrijavanje navijača uoči utakmice play-offa Lige prvaka, otvara se fan zona Svetice – uz glazbu, zabavu, te bogatu ugostiteljsku ponuda. Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 16:30 do 23:30 sati.

Na dan utakmice 21.8. u vremenu od 06,00 do 24,00 sati na snazi će biti posebna regulacija prometa. Temeljem rješenja Grada Zagreba privremeno će biti zabranjeno korištenje sljedećih parkirališnih prostora: poligon za obuku vozača Borongaj, parkiralište tržnice Borongaj, parkiralište kod bazena Svetice, parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir i parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir.

Prema rješenju MUP-a privremeno će biti zaustavljen promet na sljedećim lokacijama:

poligon za obuku vozača, parkiralište tržnice Borongaj, parkiralište kod bazena Svetice, parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir, parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, Hitrecova ulica i Ulica Divka Budakova od tržnice Borongaj do bazena Svetice.

Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (21.8.) od 6:00 do 23:00h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo. Parkiralište bazen Svetice – zatvoreno za javnost od 6:00 do 24:00h

Parkiralište tržnice Borongaj će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost.

Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim za vozila s izdanom propusnicom) bit će zatvoreno za javnost. Prilaz stadionu po Servisnoj cesti bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo”, stoji u obavijesti na službenoj stranici Dinama.

FOTO: GNK Dinamo Zagreb

Komentari