Na Dan neovisnosti Hrvatske, MOL pokazao TKO JE GAZDA u INA-i i Hrvatskoj: Hrvati nisu! Na Dan neovisnosti Hrvatske, MOL pokazao TKO JE GAZDA u INA-i i Hrvatskoj: Hrvati nisu!
LOVRINOVIĆ: KAD ČUVARI NACIONALNIH INTERESA ZASPU

Na Dan neovisnosti Hrvatske, MOL pokazao TKO JE GAZDA u INA-i i Hrvatskoj: Hrvati nisu!

Hrvatska 9. listopada 2016. D.K.

Lokomotiva s cisternama sirove nafte umjesto u Sisak otišla je za Rijeku. Zamislite da se nešto takvo desilo u Mađarskoj i kako bi reagirala... Na Dan neovisnosti Hrvatske, MOL pokazao TKO JE GAZDA u INA-i i Hrvatskoj: Hrvati nisu!

Lokomotiva s cisternama sirove nafte umjesto u Sisak otišla je za Rijeku. Zamislite da se nešto takvo desilo u Mađarskoj i kako bi reagirala tamošnja vlast? Tamo se nacionalni interesi brane djelima, a ne praznim riječima. Energetska sigurnost Hrvatske je ugrožena već duže vrijeme, a situacija se pogoršava’, napisao je dr. Lovrinović ono što mediji sramotno prešućuju

lovrinovic-izmedu-redaka”Neki dan, i to baš na Dan neovisnosti Hrvatske, lokomotiva s cisternama sirove nafte umjesto u Sisak otišla je za Rijeku. Tehnički ministar Panenić žali se da ga nitko nije obavijestio o krivom smjeru prijevoza nafte, jer bi on sigurno vratio lokomotivu.

MOL je na dan neovisnosti demonstrirao tko je gazda u INA-i. Zamislite da se nešto takvo desilo u Mađarskoj i kako bi reagirala tamošnja vlast? Tamo se nacionalni interesi brane konkretno, djelima, a ne praznim riječima.
Energetska sigurnost Hrvatske je ugrožena već duže vrijeme. Umjesto da se na tome radilo ozbiljno, situacija se pogoršava. Sjećam se silnih priča o strateškim partnerima prije desetak godina, ali i danas. Govorilo se da ne možemo bez njih,da su spas za budućnost. Neke najvažnije hrvatske tvrtke izgubile su raniji sjaj i ugled.
Za početak morao bi se objaviti sadržaj ugovora između INA-e i MOL-a.

Strateški partneri postaju strateški problem za Hrvatsku”, upozorio je u nedjelju navečer na svom Facebook profilu profesor Ivan Lovrinović, predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku, na ono o čemu glavni hrvatski mediji uopće ne govore i ne pišu!

Jesu li to onda uopće hrvatski mediji?

Komentari