NAJNOVIJE: Blokiranim Zagrepčanima dugove do 10.000 kuna otpisuje i Zagrebački holding! NAJNOVIJE: Blokiranim Zagrepčanima dugove do 10.000 kuna otpisuje i Zagrebački holding!
TweetEmailPrint ”Jutros u devet sati imali smo skupštinu Holdinga kojom sam predsjedavao i po istom principu po kojem je Gradska skupština donijela odluku o... NAJNOVIJE: Blokiranim Zagrepčanima dugove do 10.000 kuna otpisuje i Zagrebački holding!


”Jutros u devet sati imali smo skupštinu Holdinga kojom sam predsjedavao i po istom principu po kojem je Gradska skupština donijela odluku o otpisu dugova građana gradu Zagrebu donijeli smo istu odluku i za Holding”, naglasio je gradonačelnik Bandić

Nakon što je prošloga tjedna zagrebačka Gradska skupština jednoglasno prihvatila prijedlog odluke gradonačelnika Bandića o otpisu dugova fizičkim osobama, gradonačelnik je otkrio i što će biti i s dugovima građana Zagrebačkom Holdingu.

”Jutros u devet sati imali smo skupštinu Holdinga kojom sam predsjedavao i po istom principu po kojem je Gradska skupština donijela odluku o otpisu dugova građana gradu Zagrebu donijeli smo istu odluku i za Holding, naglasio je gradonačelnik Bandić. To je čisti automatizam i teče već od danas, dodao je gradonačelnik.

Građani koji zadovoljavaju kriterije za otpis dugova na kućne adrese dobit će obavijest o otpisu dugova do iznosa od 10 tisuća kuna, objavio je Radio Sljeme.

Komentari