U nedjelju NOVA VELIKA FEŠTA na Trgu i praćenje finala, u ponedjeljak organizirani DOČEK VATRENIH! U nedjelju NOVA VELIKA FEŠTA na Trgu i praćenje finala, u ponedjeljak organizirani DOČEK VATRENIH!
”Najljepše je da još nije kraj – u nedjelju imamo novi susret na Trgu bana  Jelačića gdje ćemo opet, zdušno i srčano, navijati za... U nedjelju NOVA VELIKA FEŠTA na Trgu i praćenje finala, u ponedjeljak organizirani DOČEK VATRENIH!

”Najljepše je da još nije kraj – u nedjelju imamo novi susret na Trgu bana  Jelačića gdje ćemo opet, zdušno i srčano, navijati za naše  nogometaše i veseliti se kao nikad do sada. Pozivam vas drage sugrađanke i sugrađani, da u što većem broju dođete na Trg i da zajedno podržimo naše dečke”, stoji u poruci gradonačelnika Bandića

Zbog prekrasne navijačke atmosfere prepune ushita i veselja, sve većeg broja navijača na Trgu bana Jelačića (u srijedu čak 50.000 ljudi!) te povijesnog uspjeha Vatrenih, Grad Zagreb priprema veliki svečani doček za Zlatka Dalića i njegovih dvadesetdvojicu hrabrih, bez obzira kako prođu u finalnoj utakmici u nedjelju.

Doček se priprema za ponedjeljak popodne, a organizira ga, kako pišu pojedini mediji, redatelj Krešimir Dolenčić. Organizatori će pozvati građane da naprave svečani špalir od zračne luke Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića, gdje će se održati tulum kakvoga Hrvatska ne pamti. I to s igračima te Zlatkom Dalićem te njihovim najvjernijim navijačima u glavnoj ulozi. Govori političara i nastupi pjevača nisu predviđeni, samo slavlje Vatrenih sa svojim navijačima, onako kako je i dosad bilo na prepunom Trgu bana Jelačića.

No, prije svečanog dočeka, valja uz veliku feštu na središnjem zagrebačkom trgu pogledati i veliko finale. Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je navijače da se u što većem broju okupe na Trgu bana Jalačića u nedjelju popodne, kada se igra posljednja i najvažnija utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva: Hrvatska – Francuska.

”Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi navijači,

Zagreb je sinoć bio pozornica velikog slavlja i velike podrške našoj fenomenalnoj nogometnoj vrsti koja je ispisala povijest i pobjedom nad Engleskom izborila finale svjetskog nogometnog prvenstva, te nas  učinila neizmjerno sretnima i ponosnima.
Na našem središnjem trgu pjevalo se, strasno navijalo, burno slavilo. Atmosfera za pamćenje kao izraz povezanosti,  zajedništva i  domoljublja, kao izraz podrške i zahvale Vatrenima, timu  iznimnih  pojedinca predvođenih fenomenalnim izbornikom!
Zahvaljujem  svima koji su bili dio te sjajne  atmosfere, svim službama i institucijama koje su brinule o sigurnosti i organizaciji  ove prekrasne priče.
I što je najljepše to nije kraj – u nedjelju imamo novi susret na Trgu bana J. Jelačića gdje ćemo opet, zdušno i srčano, navijati za naše zlatne nogometaše i vjerujem veseliti se kao nikad do sada.
Pozivam vas drage sugrađanke i sugrađani, da u što većem broju dođete na Trg i da zajedno pošaljemo poruku podrške našim dečkima koji su nam priredili toliko radosti!
Sretno Hrvatska!
Idemo dalje!”, stoji u poruci objavljenoj na službenim stranicama Grada Zagreba, a koju je potpisao gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić.

 

 

Komentari