NEVIĐENI INTERES: I Slovenci vlakovima dolaze navijati u Zagreb, Trg će biti krcat, vrijeme sunčano NEVIĐENI INTERES: I Slovenci vlakovima dolaze navijati u Zagreb, Trg će biti krcat, vrijeme sunčano
Navijači i simpatizeri Hrvatske iz Slovenije masovno dolaze gledati povijesno finale između Hrvatske i Francuske u Zagreb! Iz Hrvatskih željeznica su najavili da će... NEVIĐENI INTERES: I Slovenci vlakovima dolaze navijati u Zagreb, Trg će biti krcat, vrijeme sunčano

Navijači i simpatizeri Hrvatske iz Slovenije masovno dolaze gledati povijesno finale između Hrvatske i Francuske u Zagreb! Iz Hrvatskih željeznica su najavili da će zbog toga uvesti dodatne vagone za vlak iz Ljubljane za Zagreb u nedjelju te za povratak iz Zagreba u Ljubljanu

Sve one koji planiraju pratiti finalnu utakmicu Vatrenih na otvorenom, zanima kakvo će biti vrijeme za vikend, a pogotovo u nedjelju. Čini se kako će vrijeme biti savršeno za praćenje utakmice na trgovima i terasama kafića, javlja DHMZ.

Sutra će prevladavati pretežno sunčano, u unutrašnjosti uz povremenu umjerenu naoblaku, ujutro mjestimice i maglu. Poslijepodne je uglavnom u Gorskom kotaru moguć poneki lokalni pljusak te grmljavina.

Vjetar na kopnu bit će većinom slab, poslijepodne na Jadranu do umjeren sjeverozapadni i jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura u unutrašnjosti kretat će se od 14 do 18, na Jadranu od 19 do 24, a najviša dnevna od 26 do 31 °C, u Dalmaciji i malo viša.

U nedjelju će prevladavati pretežno sunčano vrijeme, na kopnu uz umjerenu naoblaku. Poslijepodne je na krajnjem zapadu moguć tek poneki kratkotrajni pljusak, pa se prema trenutnim prognozama čini kako će se finale Svjetskog prvenstva širom zemlje moći pratiti na otvorenom.

Zanimljivo je da navijači i simpatizeri Hrvatske iz Slovenije masovno dolaze gledati povijesno finale između Hrvatske i Francuske u Zagreb!

Iz Hrvatskih željeznica su obavijestili da će zbog toga uvesti dodatne vagone za vlak iz Ljubljane za Zagreb u nedjelju te za povratak iz Zagreba u Ljubljanu.

“Hrvatsku reprezentaciju na finalnoj utakmici bodrit će i slovenski navijači, koji će u nedjelju, 15. srpnja doputovati vlakom kako bi utakmicu pratili na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Za njihov dolazak i povratak u sastav međunarodnih vlakova 415 (Ljubljana 8.25 – Zagreb 10.43) i 498 (Zagreb 21.20  – Ljubljana 23.38) uvršteni su dodatni vagoni”, priopćili su iz HŽ-a.

 

 

Komentari