Dr. Đurović O DRŽAVI I VLASTI: ‘Kad si nemoćan i na podu, ONDA TE I PAS ZAPIŠA’ Dr. Đurović O DRŽAVI I VLASTI: ‘Kad si nemoćan i na podu, ONDA TE I PAS ZAPIŠA’
POLITIČKA KRIZA NA VRHUNCU: JESMO LI DOTAKNULI DNO?

Dr. Đurović O DRŽAVI I VLASTI: ‘Kad si nemoćan i na podu, ONDA TE I PAS ZAPIŠA’

Hrvatska 5. lipnja 2016. D.K.

‘Kad čovjek izgubi sve oslonce izvana, počne se oslanjati na svoje resurse i razviti svoje potencijale. Stoga je dobro kad si na podu da... Dr. Đurović O DRŽAVI I VLASTI: ‘Kad si nemoćan i na podu, ONDA TE I PAS ZAPIŠA’

‘Kad čovjek izgubi sve oslonce izvana, počne se oslanjati na svoje resurse i razviti svoje potencijale. Stoga je dobro kad si na podu da te ćuko zapiša’ Provjereno! U velikim krizama drugačije i ne može’, odgovor je na post dr. Dražena Đurovića, koji sugerira da duboka politička kriza – kakvoj svjedočimo – i ne mora nužno biti loša

đurovićVrlo mučno je zadnjih dana bilo pratiti vijesti i čitati novine u Hrvatskoj. Loše informacije zamjenjivale su još gore, od svega, mnogima je pozlilo.

Dobro je to, u kratkom facebook postu, opisao branitelj Vukovara i bivši saborski zastupnik HDSSB-a, koji se prije nekoliko godina ostavio službene politike.

”Iznimno rijetko sam vulgaran na bilo koji način. Ne samo u virtualnom, već i u realnom svijetu. Ovo je trenutak kada se moram poslužiti jednom takvom slikom: Kad si nemoćan na podu, onda te i ćuko zapiša. Eto, to se upravo događa hrvatskoj državi i hrvatskoj vlasti. Svaki ćuko koji naiđe digne nogu, obavi nuždu i mirno nastavi dalje”, komentirao je na svoj način na Facebooku sve kaotičnije stanje u Hrvatskoj, dr. Dražen Đurović, liječnik kojemu se neprincipijelna politika u jednom  trenutku zgadila, nakon čega je napustio i parlament i službenu hrvatsku politiku.

”Vrijeme je da se naučimo rezilijentnosti (prilagodljivosti promjenama). Kad čovjek izgubi sve oslonce izvana, počne se oslanjati na svoje resurse i razviti svoje potencijale. Stoga je dobro “kad si na podu da te ćuko zapiša”! Provjereno! U velikim krizama drugačije i ne može!, odgovorila je, pak, ispod njegovog posta, Sanja Silvestra Timarac, Facebook prijateljica osebujnog analitičara Đurovića.

Ako je citirana gospođa u pravu i ako je Hrvatska dosegnula točku ‘kada te i pas zapiša’, onda bi trebalo slijediti podizanje s poda.

Komentari