Obustava plaćanja računa za vodu, plin, odvoz otpada… građanima čiji su kuće neupotrebljive Obustava plaćanja računa za vodu, plin, odvoz otpada… građanima čiji su kuće neupotrebljive
TweetEmailPrint Plaćanja računa za komunalnu naknadu, plin, vodu i odvoz otpada do daljnjega su oslobođeni Zagrepčani čiji su objekti u potresu pretrpjeli toliku štetu... Obustava plaćanja računa za vodu, plin, odvoz otpada… građanima čiji su kuće neupotrebljive


Plaćanja računa za komunalnu naknadu, plin, vodu i odvoz otpada do daljnjega su oslobođeni Zagrepčani čiji su objekti u potresu pretrpjeli toliku štetu da su označeni kao neuporabljivi, priopćio je Ured gradonačelnika Milana Bandića.

”Gradonačelnik Grada Zagreba 23. ožujka 2020. donio je Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području grada Zagreba i okolice, a koji je uzrokovao materijalnu štetu na imovini velikog broja građana, oštećenja brojnih kuća, zgrada, javnih objekata.

U skladu s tom Odlukom, a kako bi se barem malo ublažile posljedice potresa Grad Zagreb, Zagrebački holding i povezana društva donijeli su mjere pomoći korisnicima usluga Gradske plinare, Vodoopskrbe i odvodnje te Čistoće.
Od 1. travnja do daljnjeg će se prestati obračunavati i slati računi za one objekte koji su označeni kao neuporabljivi objekti.

Komentari