Od ponedjeljka VIŠE AUTOBUSA: Vraćaju se linije Ljubljanica – Prečko, Vrapčanska – Oranice, Sesvete – Sopnica… Od ponedjeljka VIŠE AUTOBUSA: Vraćaju se linije Ljubljanica – Prečko, Vrapčanska – Oranice, Sesvete – Sopnica…
”U prometu će od ponedjeljka biti i posebne autobusne linije koje dnevno prevezu oko 3.500 školaraca nižih razreda osnovnih škola kojima je prebivalište udaljeno... Od ponedjeljka VIŠE AUTOBUSA: Vraćaju se linije Ljubljanica – Prečko, Vrapčanska – Oranice, Sesvete – Sopnica…

”U prometu će od ponedjeljka biti i posebne autobusne linije koje dnevno prevezu oko 3.500 školaraca nižih razreda osnovnih škola kojima je prebivalište udaljeno do tri kilometra od obrazovne institucije, odnosno više od pet kilometara za učenike viših razreda. Podsjećamo kako sve tramvajske linije prometuju prema jesenskom voznom redu od ponedjeljka, 2. rujna”, jaljaju iz ZET-a

ZET od ponedjeljka, 9. rujna, uvodi jesenski vozni red za autobuse, odnosno vraća polaske koji su ukinuti zbog ljetnog raspusta i odlaska mnogih ljudi iz grada.

Objavili su to u dnašnjem priopćenju (četvrtak 5. rujna) na službenoj web stranici ZET-a.

“Sve autobusne linije koje su od 18. lipnja prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, prema uobičajenom, jesenskom voznom redu. To znači  i ponovnu uspostavu linije 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice), 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica) i 283 (Sesvete – Badelov brijeg).

Istog dana počinje i nova školska godina, što podrazumijeva i povećan broj djece na cestama, posebice u zonama škola i vrtića. Apeliramo na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova.

U prometu će od ponedjeljka biti i posebne autobusne linije koje dnevno prevezu oko 3.500 školaraca nižih razreda osnovnih škola kojima je prebivalište udaljeno do tri kilometra od obrazovne institucije, odnosno više od pet kilometara za učenike viših razreda.

Podsjećamo kako sve tramvajske linije prometuju prema jesenskom voznom redu od ponedjeljka, 2. rujna.

Sve putnike molimo za međusobnu suradnju, uz preporuku da se prtljaga unutar vozila, poput školskih torbi, odnosno ruksaka, ne nosi na leđima, nego drži u ruci ili na krilu. Napominjemo, zbog vaše sigurnosti, ulazak ili izlazak iz vozila nije dopušten tijekom i nakon signala na vratima. Zahvaljujemo vam što se pridržavate naših preporuka!

Novi vozni red bit će dostupan na početno – krajnjim stajalištima kao i na našoj internetskoj stranici”, piše na službenim stranicama ZET-a.

Komentari