‘Odavno je odlučeno da nas treba RASELITI, OTROVATI i pokopati, zato dolazi GMO!’ ‘Odavno je odlučeno da nas treba RASELITI, OTROVATI i pokopati, zato dolazi GMO!’
PETRINA POZIVA NA PROSVJED ZBOG GMO i TRAŽI OSTAVKU OREŠKOVIĆA:

‘Odavno je odlučeno da nas treba RASELITI, OTROVATI i pokopati, zato dolazi GMO!’

Hrvatska 4. svibnja 2016. D.K.

Ako u ijednom trenutku mislite da naši političari rade u vašem interesu, ako mislite da je iseljavanje građana slučajno, da su polja Slavonije tek tako... ‘Odavno je odlučeno da nas treba RASELITI, OTROVATI i pokopati, zato dolazi GMO!’

Ako u ijednom trenutku mislite da naši političari rade u vašem interesu, ako mislite da je iseljavanje građana slučajno, da su polja Slavonije tek tako prazna, da su porezna opterećenja pod kojima mali proizvođači, OPG-ovi i poduzetnici stenju – nužna, uvjeravam vas da je poskupljenje zdravstvenih usluga unaprijed isplanirano upravo radi sada planirane slobode uvoženja i proizvodnje GMO prehrambenih artikala, radi kojih ćemo još više obolijevati i liječiti se na vlastiti trošak, ističe Petrina

stipe stipeOno što velik dio naroda intuitivo osjeti – da se Hrvatska sustavno i planski već godinama uništava, raseljava, truje i ubija te da vladajuće političke elite ništa drugo i ne rade nego bespogorovno služe gospodarima koji nas hoće uništiti kako bi oni preuzeli vrijedan prostor i prirodna bogatstva – najjasnije to u svojim istupima artikulira saborski zastupnik Stipe Petrina.

On se ponovono žestoko okomio na sadašnje i bivše vladajuće strukture zbog ulaska Hrvatske u EU i podrške trgovinskom ugovoru TTIP-u, odnosno zbog činjenice da će nas, uz pristanak korumpiranih i beskarakternih političara, uskoro trovati i genetski modificiranom hranom.

‘Raspalio’ je najuspješniji lokalni političar u svojem priopćenju po Jadranki Kosor, Vesni Pusić, Zoranu Milanoviću, Kolindi Grabar Kitarović… te ih, pojednostavljeno rečeno, nazvao slugama sila tame kojima su nas bespogovorno predali. Naknadno je, u srijedu prije podne, u Saboru zatražio opoziv premijera Oreškovića i dijela vlade jer su i Saboru i narodu zatajili informacije o TTIP-u te o činjenici da se njime, po svemu sudeći, legalizira GMO sjemenje.

Petrina poziva građane na prosvjed protiv TTIP i Monsanta, odnosno protiv nametanja sporazuma prema kojem bi nas i zakonski mogli do mile volje trovati genetski modificiranom hranom te nam onemogućiti sijanje tradicionalnog sjemenja bez GMO sastojaka. Bit će tako još više bolesti, više novca za prljave farmaceutske industrije, a smrtnost će se naglo i još više povećati.

Evo Petrininonog priopćenja:

”Premijerka Jadranka Kosor koja je vodila pristupne pregovore, 2011. godine hvalila se kako je Republika Hrvatska ispunila 120 mjerila za ulazak u EU.

Voljeli su je i zvali Suzana, ali Hrvatska javnost do danas ne zna što smo sve ispregovarali i potpisali i kakvu omču oko vrata smo spremili vlastitoj djeci.

Vesna Pusić obrazovana i elokventna opozicijska političarka kao dio vlasti uvela nas je u EU klaonicu ucjenjujući gladne umirovljenike koje je doslovno prisilila da kao glasačko tijelo, smanjenjem nužne saborske podrške za ulazak u međunarodne asocijacije potvrde nemoralnu izmjenu Ustava RH. Svi  narodni zastupnici i demokršćani i socijaldemokrati, referendumom s 28,83 % podrške građana uvukli su nas u Uniju koja je ništa dugo nego milijun puta gora politička federacija nego li je bila sama Jugoslavija-(u EU niti smo konstitutivan narod niti možemo izaći a za ratnu varijantu izlaska bi nas ionako pomeli uz pomoć NATO-ovih snaga u koju vojnu asocijaciju nas je uvukla HDZ-ova Vlada bez referenduma).

Da je već davno sve odlučeno i da nas treba, raseliti, otrovati i pokopati vidljivo je i izjave „naše“ predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, majke Hrvatice kojoj su milije strane asocijacije nego li Hrvatska. U ožujku 2015. godine, naša predsjednica potvrdila je bezuvjetnu podršku Transatlantsko trgovinsko i investicijskom partnerstvu odnosno TTIP-u o kojemu javnost ništa ne zna, dakle Ugovoru o zoni slobodne trgovine koji bi obuhvaćao Europsku uniju i SAD i koji bi bespovratno uništio ne samo hrvatsku proizvodnju već na mala vrata uveo štetne GMO proizvode u biološki koliko toliko čistu Hrvatsku.

Premijer Milanović – iako pravnik koji je u slučaju potpisivanja ovog sporazuma svjestan potpunog gubitka suvereniteta – 2015. godine izjavio da je za nas TTIP neutralan i da sve što je dobro za EU je dobro iza hrvatski narod što je apsolutno netočno i u rangu veleizdaje!

Dakle ako u ijednom trenutku mislite da naši političari radi u vašem interesu, ako mislite da je iseljavanje građana slučajno da su polja Slavonije tek tako prazna, da su porezna opterećenja pod kojima mali proizvođači, OPG-ovi i poduzetnici stenju nužna, uvjeravam vas da je poskupljenje zdravstvenih usluga unaprijed isplanirano upravo radi sada planirane slobode uvoženja i proizvodnje GMO prehrambenih artikala radi kojih ćemo još više obolijevati i liječiti se na vlastiti trošak.

Sve je jasno političke elite rade protiv nas građana zato pozivam vas da se suprotstavite i dana 21. svibnja u Zagrebu i Osijeku pridružite maršu protiv Monsanta i prosvjedu protiv TTIP-a !”, stoji u priopćenju Stipe Petrine.

Komentari