ODMAH MU DOJAVILI?! Čim ga je prijavila policiji, žena je od ŠKARE dobila poruku: Kako su ti djeca? ODMAH MU DOJAVILI?! Čim ga je prijavila policiji, žena je od ŠKARE dobila poruku: Kako su ti djeca?
mučni detalji priče o zlostavljanju i moćnicima koji misle da mogu baš sve

ODMAH MU DOJAVILI?! Čim ga je prijavila policiji, žena je od ŠKARE dobila poruku: Kako su ti djeca?

IzdvojenoPoveznica 4. rujna 2019. Promise.hr

TweetEmailPrint Godinama su kružile priče o Damiru Škari kao seksualnom zlostavljaču, ali sad je prvi put, kako javlja Nova TV, jedna žena skupila snage... ODMAH MU DOJAVILI?! Čim ga je prijavila policiji, žena je od ŠKARE dobila poruku: Kako su ti djeca?


Godinama su kružile priče o Damiru Škari kao seksualnom zlostavljaču, ali sad je prvi put, kako javlja Nova TV, jedna žena skupila snage prijaviti ga za silovanje na radnom mjestu i o svemu javno progovoritI. Škaro joj je nudio pozamašan iznos za šutnju, a onda je otišao u Bosnu i Hercegovinu, čije ima državljanstvo. Ni dva tjedna nakon prijave policija Škari nije ušla u trag. Tek jutros (srijeda) je uhićen prilikom ulaska u Hrvatsku

Damir Škaro, čelnik Auto-moto kluba Siget, bivši saborski zastupnik HDZ-a, osvajač olimpijske medalje u boksu, uhićen je jutros zbog optužbe za silovanje zaposlenice.

Prema informacijama emisije Provjereno Nove tv, uhićen je granici, a zaposlenica AMK Siget ispričala je mučne scene silovanja.

Godinama su kružile priče o Damiru Škari kao seksualnom zlostavljaču, ali sad je prvi put, kako javlja Nova TV, jedna žena skupila snage prijaviti ga za silovanje na radnom mjestu i o svemu javno progovoriti za Provjereno.

Za nju je to bila radna subota, dan na poslu kao i svaki do tada. Sjedila je, kaže, preko puta šefa. Kada su završili, ustala je i krenula prema izlazu. Bivši boksački olimpijac, tvrdi ona, napao ju je s leđa.

“On je mene doslovno napao s leđa, primio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Obje ruke stavio iza leđa, stavio me u klinč, s lijevom rukom je držao moje obje ruke, situacija je bila da se nisam mogla istrgnuti. Molila sam ga da prestane, onda mi je rekao da nemam ja šta govorit da prekine, ja ću radit šta ja hoću, a budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te“, prepričala je žena za ‘Provjereno’.

“Ja sam se pokušala izvući, međutim zabio mi je ruku ispod haljine, gurnuo mi ruku u gaće… Najgore od svega što se nisam uspjela izvući. Rekla sam mu da prekine, da stane, što sam ja više dolje klizila to mi je zadirao prste još dublje”, priča žena, prenosi Dnevnik.

„Ja sam dva dana doma plakala. Nisam prijavila odmah zato što se tog čovjeka bojim, za sebe i za svoju djecu, da meni ili njima nešto ne napravi. Rekla sam svojim roditeljima što se desilo, tata je htio da odmah idemo na policiju, ali mene je bilo strah i sram“, rekla je za ‘Provjereno’.

Čula je da nije jedina. Zaposlenice su, prema saznanjima ekipe ‘Provjerenog’, nerijetko iz Škarinog ureda izlazile uplakane.

Nudio joj 80.000 eura za šutnju

Ona tvrdi kako su ga se zaposlenice bojale i dogovarale da zajedno odlaze s posla zbog toga. Nitko mu se, do ove žene, nije usudio suprotstaviti. A i ona se na to jedva odlučila. Nije mu dugo trebalo, nekoliko sati nakon što je ona izašla iz policije doznao je što se događa, prepričava ona.

‘Ja se tog čovjeka bojim, za sebe i za svoju djecu, da meni ili njima nešto ne napravi”, objasnila je. I onda je nastao novi problem. Bivši saborski zastupnik dobro je povezan u svim sferama društva, pa je ubrzo doznao što se događa. Nekoliko sati nakon što ga je žrtva prijavila policiji dobila je Škarinu poruku s pitanjem ”Kako su ti djeca?”. Ni dva tjedna nakon prijave policija Škari nije ušla u trag. Putem tajništva Autokluba Siget poručili su mu da se javi. Naknadno su ipak raspisali tjeralicu za Škarom jer ga nisu pronašli na poznatim adresama u Zagrebu. Provjereno ga je lociralo u Bosni i Hercegovini, odakle je žrtvi, tvrdi ona, preko posrednika nudio pozamašan iznos za šutnju. Nudio joj je 80 tisuća eura, ali hrabra žena i majka koja se odlučila suprotstaviti moćniku kaže da želi istjerati pravdu i da ne bi šutjela ni za milijun eura”, javlja DNEVNIK.hr.

Iz policije mu dojavili za prijavu?!

Nekoliko sati nakon što ga je žrtva prijavila policiji, dobila je, kazala je, Škarinu poruku s pitanjem: ‘Kako su ti djeca?’

Napad za koji zaposlenica optužuje Škaru dogodio se 10. kolovoza. Policiji ga je prijavila dva dana kasnije. Ni dva tjedna kasnije nisu mu ušli u trag.

Naknadno su ipak raspisali tjeralicu za Škarom jer ga nisu pronašli na poznatim adresama u Zagrebu. Bio je u Bosni i Hercegovini, čije državljanstvo ima, odakle je žrtvi preko posrednika nudio pozamašan iznos za šutnju. Nudio joj je, kaže, 80 tisuća eura, ali nije pristala.

Cijela priča bit će emitirana u emisiji ‘Provjereno’ u četvrtak u 22:30 na Novoj TV.

Odvjetnica žene koja je prijavila Škaru: Nisam sigurna da joj je sada laknulo, jer on je JAKO MOĆAN ČOVJEK

Komentari