Ostat će upamćen kao igrač i trener kojega su gotovo svi voljeli; kao velika dobričina, karizma i gospodin Ostat će upamćen kao igrač i trener kojega su gotovo svi voljeli; kao velika dobričina, karizma i gospodin
TweetEmailPrint Kranjčar je, kao malo tko, za kratko vrijeme znao oko sebe stvoriti  toplo i pozitivno, vrlo prijateljsko ozračje, zbog čega je i bio... Ostat će upamćen kao igrač i trener kojega su gotovo svi voljeli; kao velika dobričina, karizma i gospodin


Kranjčar je, kao malo tko, za kratko vrijeme znao oko sebe stvoriti  toplo i pozitivno, vrlo prijateljsko ozračje, zbog čega je i bio toliko omiljen – i među onima s kojima je igrao i družio se, ili ih vodio kao trener, ali i među ‘običnim’ pukom. Nije bez razloga plava maskota s likom mladoga Cice desetljećima bila neizostavni dio vitrine svakog navijača zagrebačkog Dinama, kao što nije slučajno Cico bio jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometnih izbornika uopće

Prerano nas je, u noći s nedjelje na ponedjeljak, napustio Zlatko Cico Kranjčar, legendarni nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije.

Cico će ostati upamćen kao jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometaša i nogometnih trenera u povijesti, kao istinska legenda zagrebačkog Dinama, ali i kao izuzetno velika karizma, velika dobričina i veliki gospodin. Tko god ga je poznavao, reći će da je Cico – kao malo tko – za kratko vrijeme znao stvoriti toplo i pozitivno, prijateljsko ozračje, zbog čega je i bio toliko omiljen – i među onima s kojima je igrao i družio se, ili ih vodio kao trener, ali i među ‘običnim’ pukom.

Nije bez razloga plava maskota s likom mladoga Cice desetljećima bila neizostavni dio vitrine svakog navijača zagrebačkog Dinama, kao što nije slučajno Cico bio i jedan od najpopularnijih hrvatskih nogometnih izbornika – i to u svim dijelovima Hrvatske, kao i među hrvatskim iseljenicima.

”Bolna srca i u velikoj tuzi javljamo da nas je naš dragi prijatelj, naš proslavljeni „plavi devet“ i sjajan trener, jedan od simbola našeg kluba, Zlatko Kranjčar, zauvijek napustio u noći s nedjelje na ponedjeljak. Šokantna vijest uz nevjericu i suze ovoga je jutra dočekala kompletan plavi navijački puk koji se teško miri s odlaskom omiljenoga člana naše plave obitelji, našega dragog i voljenog Cice.

Dragi Cico, od srca Ti hvala na svemu, hvala na sjećanjima, na trofejima, hvala na stvaranju velike Dinamove povijesti, hvala na nogometnoj romantici i nadasve na prijateljstvu i dobrom duhu i toplini kakvu si širio među svima nama. Neka Ti je vječna slava i hvala” stoji u objavi na Facebook stranici GNK Dinama, kojom su se u Dinamu oprostili od Cice.

FOTO: Screensnot videosnimke YouTube-a; preslika s FB stranice GNK Dinama

Komentari