Osvoji fasadu vrijednu više od 30.000 kuna Osvoji fasadu vrijednu više od 30.000 kuna
Caparol slavi 20 godina i daruje fasadu otpornu na udarce

Osvoji fasadu vrijednu više od 30.000 kuna

Dom i gradnjaZagreb 4. srpnja 2017. S.P.K

Povodom svog 20. rođendana Caparol daruje fasadu ojačanu karbonskim vlaknima i samim time otpornu na udarce. Uz karbonsku fasadu uštedite i do 40% na... Osvoji fasadu vrijednu više od 30.000 kuna

Povodom svog 20. rođendana Caparol daruje fasadu ojačanu karbonskim vlaknima i samim time otpornu na udarce. Uz karbonsku fasadu uštedite i do 40% na troškovima grijanja!

Osvojite karbonski fasadni sustav za toplinsku izolaciju koji će savršeno izolirati vaš dom i na taj način učinkovito smanjiti troškove grijanja. Ukoliko želite učiniti nešto za sebe, svoj novčanik, ali i okoliš, iskoristite priliku i uključite se u Caparolovu nagradnu igru te uz malo sreće osvojite novu fasadu za svoj dom!

Karbonska fasada osigurava uštedu troškova grijanja do 40% što ćete sigurno primijetiti već kod sljedećeg obračunskog razdoblja.

Kako do Capatect fasadnog sustava ‘Carbon’

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je biti punoljetan i popuniti online formular na www.caparol.hr/nagradna_igra. Nagradna igra traje do 5. prosinca ove godine.

Nagradni fond iznosi ukupno 30.975 kuna i uključuje jednu nagradu i to – Capatect fasadni sustav ‘Carbon’ za maksimalno 200 m2 fasade koji prema normativu uključuje:

– Capatect TopFix

– Capatect Dalmatiner izolacijska ploča (debljine 12 cm)

– Capatect Minera Carbon

– Capatect Putzgrund (tonirani do svjetlosne granice 026)

– Capatect Carbopor Stukturputz (u granulaciji 1,5 mm i toniran do svjetlosne granice 026)

– Capatect Glassgewebe.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 6. prosinca ove godine, a ime i prezime dobitnika bit će objavljeni na stranici www.caparol.hr.

Sustav ojačan karbonskim vlaknima

Karbon je vrhunski tehnološki razvijen materijal, izuzetno lagan, a istovremeno elastičan i iznimno robustan. Već godinama je prepoznat u robotici, auto-moto i zrakoplovnoj industriji gdje se uspješno koristi budući da već kod najtanjih slojeva pokazuje najveći stupanj otpornosti.

Caparol je odlučio iskoristiti prednosti karbonskih vlakana u armirnom i završnom sloju svog fasadnog sustava kako bi dugotrajno zaštitio izolacijski sloj od vanjskih vremenskih utjecaja.

Komentari