Otvara se nova autobusna linije od Kvatrića preko nove Zračne luke do Gorice Otvara se nova autobusna linije od Kvatrića preko nove Zračne luke do Gorice
TweetEmailPrint Ova linija je san mnogih otkad je stara zračna luka izgrađena. Sretan sam zbog napravljenog, ali i zato što smo dobili dodatnu obavezu... Otvara se nova autobusna linije od Kvatrića preko nove Zračne luke do Gorice


Ova linija je san mnogih otkad je stara zračna luka izgrađena. Sretan sam zbog napravljenog, ali i zato što smo dobili dodatnu obavezu da početkom svibnja krenemo u izgradnju prvog metra tračničke veze koja će povezati Kvaternikov trg sa Zračnom lukom, rekao je gradonačelnik Bandić

Nakon otvorenja putničkog terminala MZL Franjo Tuđman, na autobusnoj stanici Zračne luke probnom vožnjom najavljena je nova autobusna linija 290 – Zagreb (Kvaternikov trg) – Zračna luka – Velika Gorica, koja će u redovnom prometu biti nakon dovršenja pristupne ceste s istočne obilaznice prema novom putničkom terminalu MZL-a.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić se u društvu s velikogoričkim gradonačelnikom Draženom Barišićem, provezao trasom buduće nove autobusne linije od Zračne luke do Kvaternikovog trga.

Ova linija je ostvarenje dugogodišnja težnja nas Goričana da možemo doći do Zagreba, kao i Zagrepčana da mogu doći do Gorice s ove strane rijeke Save, istaknuo je gradonačelnik Barišić dodavši da će za otprilike tjedan dana linija biti otvorena za sve putnike.

‘Gradonačelnik Milan Bandić je napravio povijesni iskorak, zakoračivši doslovno u Turopolje. Ovo je veliki trenutak za sve nas i zahvaljujem svima, posebno gradonačelniku i ZET-u, koji su doprinijeli da naši sugrađani što kvalitetnije žive’, rekao je velikogorički gradonačelnik.
Ova linija je san mnogih otkad je stara zračna luka izgrađena. Sretan sam zbog napravljenog, ali i zato što smo dobili dodatnu obavezu da početkom svibnja krenemo u izgradnju prvog metra tračničke veze koja će povezati Kvaternikov trg sa Zračnom lukom’, kazao je gradonačelnik Bandić.

 

Komentari