OVO JE LJUBAV: Šezdeset učenika OŠ Lotrščak obrijalo glave kako bi podržali bolesnog kolegu! OVO JE LJUBAV: Šezdeset učenika OŠ Lotrščak obrijalo glave kako bi podržali bolesnog kolegu!
TweetEmailPrint ”Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, frizerki Maji i ostalim... OVO JE LJUBAV: Šezdeset učenika OŠ Lotrščak obrijalo glave kako bi podržali bolesnog kolegu!


”Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, frizerki Maji i ostalim frizerima kojih je danas u školi bilo 6 – jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati. SVI SMO MI MIHAEL!”, tim riječima opisali su ovaj po mnogo čemu izniman događaj na Facebook stranici zagrebačke Osnovne škole Lotrščak.

Maleni Mihael M., učenik trećeg razreda Osnovne škole “Lotrščak“, boluje od zloćudnog tumora. Nakon što se nedavno morao ošišati ‘na nulu’, njegova braća su u znak podrške to također učinila.

Nakon toga na poticaj nekih učenika i njihovih roditelja ostali učenici su izrazili želju za šišanjem kako bi se Mihaelova braća ugodnije osjećala u školi, ali i kako bi i oni sami pružili Mihaelu podršku. Frizeri su potom ošišali još 60 dječaka, a cijeli ovaj plemeniti, rijeko nesebičan događaj popratili su objavama brojnih fotografija djece i popratnim tekstom na Facebook stranici škole.

Svaki od ‘na nulu’ ošišanih dječaka dobio je diplomu za hrabrost.

”Veliki tjedan je pred nama i svako trpljenje uskoro će dobiti smisao. Ljubav je kreativna i ovo je samo jedan od načina kako ju možemo iskazati. Hvala našem dragom frizeru Josipu, frizerki Maji i ostalim frizerima kojih je danas u školi bilo 6 – jer trebalo je 60 malenih glavica ošišati. SVI SMO MI MIHAEL!”, tim riječima opisali su danas (ponedjeljak 11. travnja) ovaj po mnogo čemu izniman događaj na Facebook stranici Osnovne škole Lotrščak.
FOTO: Facebook stranica Osnovna škola Lotrščak