PETA PLJAČKA ISTE POŠTE: Nakon zatvaranja opasne poslovnice u PREČKOM, pljačkaši prešli u Središće! PETA PLJAČKA ISTE POŠTE: Nakon zatvaranja opasne poslovnice u PREČKOM, pljačkaši prešli u Središće!
Sve donedavno je poslovnica Hrvatske pošte u slijepoj ulici u naselju Prečko bila najčešća meta naoružanih pljačkaša, zbog čega je ta poslovnica prije nekog... PETA PLJAČKA ISTE POŠTE: Nakon zatvaranja opasne poslovnice u PREČKOM, pljačkaši prešli u Središće!

Sve donedavno je poslovnica Hrvatske pošte u slijepoj ulici u naselju Prečko bila najčešća meta naoružanih pljačkaša, zbog čega je ta poslovnica prije nekog vremena zatvorena, a nova je kasnije otvorena u Shopping centru Prečko, gdje je sigurnost puno veća nego na staroj lokaciji

Potkraj jutarnje špice, kada je na ulicama puno ljudi, danas je u Ulici Ivana Šibla 22 u Zagrebu (oko 8.20 sati) došlo do još jedne u nizu pljački u nekoj od poslovnica Hrvatske pošte. Počinitelj ili više njih pobjegli su s novcem. Očevid je u tijeku, piše šturo Večernji list.

Ove godine pošta u Središću već je četiri puta bila na meti pljačkaša. Ova, današnja pljačka već je peta pljačka iste poslovnice, zbog čega pojedini djelatnici te pošte već imaju ozbiljne traume. Baš zato, ali i zbog sprečavanja novih materijalnih šteta, Uprava Hrvatske pošte bi, u suradnji s policijom, pod hitno trebala djelovati na povećanje sigurnosti u toj poslovnici.

Podsjetimo da je sve donedavno poslovnica Hrvatske pošte  u slijepoj ulici u naselju Prečko bila najčešća meta naoružanih pljačkaša, zbog čega je ta poslovnica na koncu zatvorena, a nova je nekoliko mjeseci kasnije otvorena u Shopping centru Prečko, gdje je sigurnost puno veća nego na staroj lokaciji.

 

Komentari