Počeo Sajam igara Reboot InfoGamer na Velesajmu: stiže više od 100.000 posjetitelja iz cijele Europe! Počeo Sajam igara Reboot InfoGamer na Velesajmu: stiže više od 100.000 posjetitelja iz cijele Europe!
Sajam će posjetiti najveće regionalne gaming YouTube i Twitch zvijezde te svojim stage pojavljivanjima doprinjeti zabavi Danas, u utorak 12. studenog, na Zagrebačkom velesajmu... Počeo Sajam igara Reboot InfoGamer na Velesajmu: stiže više od 100.000 posjetitelja iz cijele Europe!

Sajam će posjetiti najveće regionalne gaming YouTube i Twitch zvijezde te svojim stage pojavljivanjima doprinjeti zabavi

Danas, u utorak 12. studenog, na Zagrebačkom velesajmu započeo je Reboot InfoGamer 2019. Ovogodišnje osmo po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu odvijati će se kroz šest dana na rekordnih 21.000 m2 izlagačkog prostora u osam dvorana Zagrebačkog Velesajma i privući će više od 100 tisuća posjetitelja iz cijele Europe!

Kroz svih šest dana trajanja sajma posjetitelje očekuje najbogatije i najatraktivnije izdanje sajma do sada s fokusom na najveće nove svjetske gaming blockbustere, predstavljanje preko 100 indie game developera iz cijele Europe, najnoviji gaming hardver, spektakularni esports turniri, tradicionalni ogromni dnevni giveawayi te nikad brojniji gaming merchandise i hardver storeovi. Osim toga sajam će posjetiti najveće regionalne gaming YouTube i Twitch zvijezde te svojim stage pojavljivanjima doprinjeti zabavi koja nikad ne prestaje!

”Ponovno se povećava broj najatraktivnijih i najvećih svjetskih izdavača a samim time i predstavljanja najnovijih igara kao i gaming hardvera, neki od njih su: Sony PlayStation, Konami, EA, Activision, Microsoft XboX, Ubisoft, Asus, HP, AOC, MSI i mnogi drugi.  Ove godine po treći put zaredom Reboot InfoGamer biti će mjesto održavanja grandiozne završnice najvećeg regionalnog esport natjecanja A1 Adria Liga powered by ESL koja u svojoj drugoj sezoni donosi nikad spektakularnije finalne okršaje najboljih regionalnih momčadi i igrača u igrama CS:GO, DOTA2, HEARTHSTONE I CLASH ROYALE. Osim svega spomenutog ove godine očekujte i nikad veću količinu Battle Royale zabave, kao i sada već tradicionalne VR cornere i arene gdje ćete moći premijerno isprobati Oculus Quest, prvi ALL-IN-ONE VR uređaj kao i najatraktivniji sadržaj za njega.

Naša dugogodišnja podrška i ljubav prema indie game developerima iz čitave Europe i regije se nastavlja te će kao dio Reboot InfoGamer Indie Games Festivala ove godine svoje projekte izlagati više od 100 indie developera iz cijelog svijeta. Ponovno očekujemo još veći broj predstavljanja sve ozbiljnijih i usmjerenih regionalnih edukatora koji se bave usmjeravanjem mladih ljudi k zapošljavanju u jednoj od najbrže rastućih kreativno zabavnih industrija današnjice – games industriji, što će ponovno biti jedna od vrućih tema sajma”, navode organizatori na svojoj web stranici.

Foto: rebootinfogamer.hr

Komentari