Pojeftinjenje: ZET vraća novac za preplaćenje karte Pojeftinjenje: ZET vraća novac za preplaćenje karte
TweetEmailPrint Zbog pojeftinjenja javnog prijevoza za srednjoškolce, redovite studente, nezaposlene i umirovljenike, ZET će od srijede, 4. studenoga tim korisnicima početi vraćati preplaćene iznose... Pojeftinjenje: ZET vraća novac za preplaćenje karte


tramvajZbog pojeftinjenja javnog prijevoza za srednjoškolce, redovite studente, nezaposlene i umirovljenike, ZET će od srijede, 4. studenoga tim korisnicima početi vraćati preplaćene iznose mjesečnih i godišnjih karata.

Pravo na povrat od 20 kuna odnosi se na učenike, studente, nezaposlene i umirovljenike koji su prijevoz platili mjesečnom kartom za studeni uoči promjene cijena, odnosno po staroj, višoj cijeni.
Novac će biti vraćen i putnicima iz istih kategorija s unaprijed kupljenom godišnjom kartom, a iznos ovisi o datumu kupnje karte.

Sredstva će se isplaćivati na šalterima Ureda karata u Ozaljskoj 105 sve do kraja ove godine, uz predočenje pretplatne karte. Podsjetimo, cijena mjesečne karte snižena je sa 120 na 100 kuna, a godišnje sa 1200 na 960 kuna.