Pokrenut NOVI PORTAL ZA KULTURU – Kerigma-Pia.hr, specijaliziran za književnost Pokrenut NOVI PORTAL ZA KULTURU – Kerigma-Pia.hr, specijaliziran za književnost
www.kerigma-pia.hr donosi najavu Mjeseca hrvatske knjige u Okučanima, na čijem će otvaranju svoju knjigu basni ‘Vrline i mane’ premijerno predstaviti Anto Pranjkić, izvod iz recenzije... Pokrenut NOVI PORTAL ZA KULTURU – Kerigma-Pia.hr, specijaliziran za književnost

www.kerigma-pia.hr donosi najavu Mjeseca hrvatske knjige u Okučanima, na čijem će otvaranju svoju knjigu basni ‘Vrline i mane’ premijerno predstaviti Anto Pranjkić, izvod iz recenzije knjige Predraga Babića ‘Izdaja pjesnika’, koju je napisala Marija Mišić, najavu promocije knjige Damira D. Odvirka, ‘Zagrizi glinu’, intervju sa Zdenkom Jelčićem te ostale sadržaje

Anto Pranjkić, plodni pisac, nakladnik, novinar i prevoditelj te suradnik portala Promise.hr, pokrenuo je nedavno originalno osmišljeni specijalizirani portal, odnosno web stranicu – www.kerigma-pia.hr, koja objavljuje vijesti iz kulture, posebice sadržaje vezane za književnost.

Na portalu www. kerigma-pia.hr najviše zanimljivog sadržaja pronaći će čitatelji koji tragaju za književnošću duhovne, domoljubne, zavičajne te dječje tematike, kakvu, uostalom, sam Pranjkić najčešće i piše.

Www. kerigma-pia.hr je i službena web stranica tvrtke Kerigma-Pia.j.d.o.o. iz Zagreba koja se bavi izdavačkom djelatnošću.

Književnost kao opće ljudska vrjednota

”Na ovim stranicama ćete se moći upoznati s novim izdanjima, promocijama, ali i s knjižnicama i drugim ustanovama koje njeguju književnost kao opću ljudsku vrjednotu. Također, ovdje ćete se upoznati s najnovijim vijestima iz svijeta književnosti, ali i života uopće a koje se tiču duhovnih, domoljubnih, zavičajnih i dječijih književnih aktivnosti.

Čitatelji se mogu uključiti u projekt

Također, stranica je koncipirana tako da ćete se moći upoznati s našim projektima te i sami priključiti ako zato osjetite zanimanje i interes. Na taj način postat ćete naš partner na projektu, a kroz vrijeme svakako i suradnik.
Ono što je jako važno na stranici ćemo vam prezentirati sva naša djela, ali i djela drugih autora i drugih nakladničkih kuća, koja ćete moći sami naručiti, kupiti i pročitati po prihvatljivim promotivnim cijenama”, stoji, između ostaloga, na nedavno pokrenutoj web stranici za kulturu.

Www.kerigma-pia.hr donosi najavu Mjeseca hrvatske knjige u Okučanima, na čijem će otvaranju svoju knjigu basni ‘Vrline i mane‘ premijerno predstaviti Anto Pranjkić, potom izvod iz recenzije knjige Predraga BabićaIzdaja pjesnika‘, koju je napisala Marija Mišić, predsjednica udruge Aldo, zatim najavu promocije knjige Damira D. Odvirka, ‘Zagrizi glinu‘, intervju s poznatim glumcem i književnikom Zdenkom Jelčićem, priče o duhovnim velikanima te ostale zanimljive sadržaje.

Komentari