POMOZIMO OBITELJI SALACAN: Otac s dvije kćeri živi u kući bez krova; vodu i struju posuđuju od susjeda POMOZIMO OBITELJI SALACAN: Otac s dvije kćeri živi u kući bez krova; vodu i struju posuđuju od susjeda
TweetEmailPrint ”Pozivam sve drage prijatelje, građane naše zemlje da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. U ovo predblagdansko vrijeme imamo prigodu pomoći obitelji koja se... POMOZIMO OBITELJI SALACAN: Otac s dvije kćeri živi u kući bez krova; vodu i struju posuđuju od susjeda


”Pozivam sve drage prijatelje, građane naše zemlje da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. U ovo predblagdansko vrijeme imamo prigodu pomoći obitelji koja se našla u teškoj situaciji te žive u potpuno neprimjerenim uvjetima”, poručuje organizator akcije. Uključili su se i Grad Opuzen, Grad Metković te Općina Slivno. Svi koji žele i mogu pomoći, donacije mogu uplatiti na račun: Humanitarna akcija ‘Pomozimo obitelji Salacan’ HR72 2340 0093 5110 84653

Velika humanitarna akcija pokrenuta je u Opuzenu i Dolini Neretve – prikuplja se novac za rekonstrukciju i dogradnju obiteljske kuće obitelji Salacan. Samohrani otac Zdenko Salacan i njegove dvije maloljetne kćeri žive u kući bez krovišta, pokrivenoj građevinskim najlonom. Obitelj vodu i struju posuđuje od susjeda, a otac je opterećen ovrhama i dugovima, piše portal Likemetkovic.hr.

Akciju je organizirao Denis Šešelj, a cilj je prikupiti 250 tisuća kuna kako bi se kuća sanirala i dovela us tanje da se u njoj može normalno živjeti.

”Pozivam sve drage prijatelje, građane naše zemlje da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji. U ovo predblagdansko vrijeme imamo prigodu pomoći obitelji koja se našla u teškoj situaciji te žive u potpuno neprimjerenim uvjetima”, poručuje organizator akcije.

Uključili su se i Grad Opuzen te Grad Metković i Općina Slivno.

Ivan Mataga, gradonačelnik Opuzena naglasio je da će Grad tijekom Adventa organizirati prikupljanje novca, a bit će postavljen i poseban štand na kojem će se po simboličnoj cijeni prodavati kobasice i piće, a sav prihod će ići za ovu akciju.

Svi koji žele i mogu pomoći, donacije mogu uplatiti na račun: Humanitarna akcija ‘Pomozimo obitelji Salacan‘ HR72 2340 0093 5110 84653, piše likemetkovic.hr.

 

FOTO: Preslika sa stranice likemetkovic.hr