Posjetite znanstveni kvart na Interliberu Posjetite znanstveni kvart na Interliberu
BESPLATAN ULAZ ZA POSJETITELJE

Posjetite znanstveni kvart na Interliberu

Zagreb 1. studenoga 2015. Veronika Papa

Novine, časopisi, rječnici, slikovnice, romani, turistički vodiči – samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg Interlibera, koji će se održati od 10. do 15. studenog... Posjetite znanstveni kvart na Interliberu
Novine, časopisi, rječnici, slikovnice, romani, turistički vodiči – samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg Interlibera, koji će se održati od 10. do 15. studenog na Zagrebačkom velesajmu

Interliber 2015I ove godine ljubitelje knjige dočekat će puni paviljoni 5 i 6, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih književnika, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a sve to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.
Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavit će na Zagrebačkom velesajmu bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja.
Na ovogodišnjem Interliberu predstavit će se poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.
I ove godine, ulaz na Interliber biti će besplatan za sve posjetitelje!

Posebna atrakcija za sve uzraste – ZNANSTVENI KVART

Znanstveni kvart, baš kao svaki kvart koji drži do sebe, ima svoj plac, trg, mjesto za druženje, obrazovanje i kulturno uzdizanje. A tu je, naravno, i lijepi prostrani park.
I, sve to – u službi besplatnog dijeljenja znanja.
Od čega se točno sastoji ovaj novi zagrebački kvart, saznajte u nastavku i pripremite se na vrijeme za šetnju njegovim “ulicama” i uživanje u svim radostima zabavnog učenja:
– Plac znanja
– Školica
– Kulturno-informativni centar – KIC
– Galerija
– Teretana
– Trg odmorko
– Zabavni park
– ZOO.
Dođi u Znanstveni kvart, bez straha pitaj i eksperimentiraj!

Foto: ZV

Save

Komentari