Postalo jasno zašto su MOSTU podmetali; sada im se SVI ULIZUJU! Postalo jasno zašto su MOSTU podmetali; sada im se SVI ULIZUJU!
TweetEmailPrint Zanimljivo je nakon izbora slušati političare HDZ-a i SDP-a, koji su do jučer omalovažavali Most, kako sada mijenjaju retoriku i kako ih odjednom... Postalo jasno zašto su MOSTU podmetali; sada im se SVI ULIZUJU!


Zanimljivo je nakon izbora slušati političare HDZ-a i SDP-a, koji su do jučer omalovažavali Most, kako sada mijenjaju retoriku i kako ih odjednom hvale i tepaju im

lekoNakon objave rezultata izlaznih anketa, postalo je jasno zašto su mnogi hrvatski news portali, pod očitim utjecajem jedne ili druge velike koalicije, toliko podmetali Mostu nezavisnih lista.

Jer, kada su interne ankete prije nekoliko tjedana pokazale da bi Petrov, Lovrinović, Kovačić, Prgomet i ekipa mogli oteti HDZ-u i SDP-u desetak i više mandata, portali, koji se ne bi smjeli zvati nezavisnima, objavili su serije tekstova upitne vjerodostojnosi, u kojima su nastojali oblatiti Petrova i druge lidere Mosta.

Informacije koje su objavljivali najčešće su bile netočne, ili tek djelomično točne, teme su bile neprofesionalno obrađene, a nepotpisani autori tekstova u pravilu nisu ništa pitali one o kojima su pisali.

Sada je jasno i zašto su to, po nalogu svojih gazda, činili. Pokušali su očito spriječiti ovo što se u izbornoj noći dogodilo: neizvjesnost, mogućnost izbornog neuspjeha i mogućnost da im Most uvjetuje daljnje poteze.

Zanimljivo je nakon izbora slušati političare HDZ-a i SDP-a, koji su do jučer omalovažavali Most, kako sada mijenjaju retoriku i kako ih odjednom hvale i tepaju im.

Komentari