POVRATNICA ni u pedesetima ne prestaje sanjati: Izumila IMUNO-tablete koje liječe rak i sada živi uspjeh! POVRATNICA ni u pedesetima ne prestaje sanjati: Izumila IMUNO-tablete koje liječe rak i sada živi uspjeh!
TweetEmailPrint “Imunoalfa” su tablete kobiljeg i kozjeg mlijeka s dodatkom 5 ljekovitih biljaka. I to je nešto što je meni jako  pomoglo u mojoj... POVRATNICA ni u pedesetima ne prestaje sanjati: Izumila IMUNO-tablete koje liječe rak i sada živi uspjeh!


“Imunoalfa” su tablete kobiljeg i kozjeg mlijeka s dodatkom 5 ljekovitih biljaka. I to je nešto što je meni jako  pomoglo u mojoj borbi protiv bolesti”, kaže Balikić. Poslovni uspjeh dogodio joj se poslije teškoga  razdoblja u kojem je izgubila kćer i preživjela zloćudni karcinom. Tu je borbu iskoristila kako bi poslije pomagala svima. Njezin najveći uspjeh dogodio se baš u Hrvatskoj. Zato će i dalje na relaciji Osijek-Zagreb putovati, sanjati i stvarati te zaposliti mlade obitelji

Facsinantnu priču o povratnici u Hrvatsku – ženi koja je pobijedila karcinom i u pedesetima napravila velik zaokret u životu i karijeri te postala jedna od najuspješnijih svjetskih inovatorica – jer je na tržište plasirala tablete od kozjeg i kobiljeg mlijeka – koje jačaju imunitet i pomažu u liječenju karcinoma, ispričana je u HRT-ovoj rubrici Glas Hrvatske.

Ovdje prenosimo tu vrlo pozitivnu i nadahnujuću priču – o ženi koja ni u pedesetima ne prestaje sanjati, već s radošću ide svojim putem jer vjeruje u sebe i ne boji se isprobati nešto novo:

”Danijela Balikić je uspješna poduzetnica koja je živjela u Velikoj Britaniji, Švedskoj, Francuskoj, Grčkoj, Albaniji, Makedoniji, Nizozemskoj te Sjedinjenim Američkim Državama, kamo se s vojvođanskih salaša prvi put u svijet otisnula njezina obitelj.

– Veći dio obitelji je bio u Chicagu i lijepo je odrastati tamo. Chicago je vrlo zabavan grad, koji ima puno izazova za dijete u smislu odrastanja, a ono što je jako bitno je taj dio obrazovanja – formalnog i neformalnog. Naučite da imate pravo na grešku. Netko vas konstantno podržava – ajmo naprijed! Imate tu neku energiju za napredak – prisjeća se Balikić.

Pobijedila strah od neuspjeha

Američka su joj iskustva bila presudna. Naučila je, ističe, vjerovati u sebe i pobijediti strah od neuspjeha. “Inovacija je temelj za razvoj čovječanstva”, kaže ova poduzetnica koja je u svojim pedesetima i sama odlučila učiniti velik zaokret u karijeri.

Tako je nastao patent koji ju je uvrstio među 100 najboljih svjetskih startupova na području zdravlja i medicine.

– “Imunoalfa” su tablete kobiljeg i kozjeg mlijeka sa dodatkom 5 ljekovitih biljaka. I to je nešto što je meni u biti jako puno pomoglo u mojoj borbi za zdravljem – kaže Balikić.

Poslovni uspjeh dogodio se poslije teškoga životnog razdoblja u kojem je izgubila kćer i preživjela zloćudnu bolest – karcinom. Vlastitu je borbu iskoristila kako bi poslije pomagala svima.

– To je ta predivna inovacija, koja je potpuno prirodni proizvod, vrlo snažan i što je najljepše – pomaže ljudima. Istinski pomaže ljudima i to mi je ogromno zadovoljstvo koje dobivam iz svega toga – ističe Balikić.

Jedino u Hrvatskoj ne podržavaju domaćeg poduzetnika!

Malo manje zadovoljstva pak pruža hrvatski poslovni mentalitet. Administracija koči, kaže, pa se čovjek ponekad osjeća kao da je zalutao u 19. stoljeće.

– U svim nekim većim zemljama, Njemačka, Francuska, svi podržavaju svog domaćeg poduzetnika, domaću proizvodnju i to je cilj. Međutim ovdje ne. Mali poduzetnici se moraju dosta namučiti. Tu vlada “tko koga zna”, a ja ne znam nikog – prisjeća se.

Nedostaje nam zajednički cilj napretka, kaže, na koji je navikla radeći u inozemstvu. U Švedskoj je završila socijalnu pedagogiju. Kao stručnjakinja Europske komisije radila je s ranjivim skupinama – mladima i ženama, te ih usmjeravala, osnaživala. Dan danas joj se neki jave s toplim pozdravima i velikim zahvalama što rade, gdje rade i gdje su dosegli.

Među mnogobrojnim priznanjima ističe nagradu Mreže hrvatskih žena ”Utjecajne hrvatske žene”, zbog koje se i poslovno povezala s danas dobrom prijateljicom, Heddom Martinom Šolom, ravnateljicom Instituta za neuromarketing.

Zajednička istraživanja o “Imunoalfi” uskoro će biti objavljena u jednom od uglednih međunarodnih znanstvenih časopisa, a taj proizvod već je na policama ljekarna diljem Europe. Uskoro bi mogao i u Aziji.

– Tablete „Imunoalfa“ nisu izložene dodatku bilo kojeg kemijskog elementa i to je ta unikatnost zbog koje smo dobili sve te medalje, jer smo uspjeli ih zadržati u svom izvornom obliku i zato je to toliko snažno i zato tako djeluje – istaknula je.

Sanjajte i odvažite se, uspjeti nije teško!

Velika joj je želja stvarno staviti Hrvatsku na mapu. Osim što je lijepo živjeti ovdje – tu dolazi inovacija, tu dolazi pamet, ideje. Toliko toga nam je na pladnju, od prirode dano, zašto ne bi to iskoristili?

Njezina je poruka vrlo jasna: sanjajte, ali se i odvažite, jer ako imate dobru ideju – možete uspjeti bilo gdje u svijetu. Njezin najveći uspjeh dogodio se baš u Hrvatskoj. Zato će i dalje na relaciji Osijek-Zagreb putovati, sanjati i stvarati, zaposliti mlade obitelji”, piše Ivana Perkovac na HRT-u.

FOTO: Preslike videosnimke s YouTube-a

Komentari