Poziv Zagrepčanima na doček hrvatskih Davis Cup reprezentativaca, stižu nakon 15 sati! Poziv Zagrepčanima na doček hrvatskih Davis Cup reprezentativaca, stižu nakon 15 sati!
”Hvala vam na tome, na vašoj srčanosti, teniskom umijeću, na moćnoj predstavi koja će se dugo, dugo pamtiti. Hvala vam na zajedništvu što ste... Poziv Zagrepčanima na doček hrvatskih Davis Cup reprezentativaca, stižu nakon 15 sati!

”Hvala vam na tome, na vašoj srčanosti, teniskom umijeću, na moćnoj predstavi koja će se dugo, dugo pamtiti. Hvala vam na zajedništvu što ste ga i ovoga puta tako zorno prezentirali. U ime svih Zagrepčana i svoje osobno čestitam vam na povijesnom uspjehu i s nestrpljenjem vas čekamo u Zagrebu da još jedanput s vama podijelimo radost i neizmjerni ponos”, napisao je gradonačelnik u čestitci

U povodu pobjede hrvatske reprezentacije protiv Francuske u finalu Davis Cupa, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić poziva sve sugrađane, ljubitelje tenisa i sporta, da u ponedjeljak 26. studenoga, u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića dočekaju naše zlatne tenisače. Njihov dolazak očekuje se nakon 15 sati.
Gradonačelnik je hrvatskim tenisačima i vodstvu reprezentacije uputio čestitku, u kojoj stoji:

Bravo Hrvatska!
Fenomenalnom pobjedom nad reprezentacijom Francuske u gostima ponovno ste oduševili sve nas i cijeli teniski svijet.
Hrvatska po drugi put u povijesti osvaja najprestižniji timski pehar u tenisu, Davis Cup!
Ovaj naslov svjetskih prvaka, ova blistava pobjeda kao i one koje su joj prethodile, potvrđuju da smo zemlja vrhunskog tenisa i sjajnih tenisača koji nas čine ponosnima i sretnima.
Hvala vam na tome, na vašoj srčanosti, teniskom umijeću, na moćnoj predstavi koja će se dugo, dugo pamtiti. Hvala vam na zajedništvu što ste ga i ovoga puta tako zorno prezentirali.

U ime svih Zagrepčana i svoje osobno čestitam vam na povijesnom uspjehu i s nestrpljenjem vas čekamo u Zagrebu da još jedanput s vama podijelimo radost i neizmjerni ponos!

Komentari