Poznati sudac u starom kombiju obilazi Hrvatsku: NE STAJEM dok ne riješim RH NEPRAVDE i lopova! Poznati sudac u starom kombiju obilazi Hrvatsku: NE STAJEM dok ne riješim RH NEPRAVDE i lopova!
U udrugu Antikorupcija, koju je pokrenuo sudac Trgovačkog suda u Zagrebu, učlanilo se već više od 6000 članova, iako je udruga osnovana nedavno! Aktivisti riječkog... Poznati sudac u starom kombiju obilazi Hrvatsku: NE STAJEM dok ne riješim RH NEPRAVDE i lopova!

U udrugu Antikorupcija, koju je pokrenuo sudac Trgovačkog suda u Zagrebu, učlanilo se već više od 6000 članova, iako je udruga osnovana nedavno! Aktivisti riječkog Pokreta otpora pozivaju građane da dođu na Korzo u petak i podrže odvažnog suca

Nakon Varaždina, gdje su u subotu u središtu grada mnogi Varaždinci htjeli razgovarati sa sucem koji se odvažio mobilizirati građane kako bi stao na kraj korupciji i lopovluku, Mislav Kolakušić najavljuje novo druženje s građanima u Rijeci u petak 2. studenoga 2018. na riječkom Korzu ispred Radio Rijeke, od 10 pa do 17 sati.

“Ne zaustavljam se sve dok ne riješim Hrvatsku korupcije, lopova, nepravde, poručuje sudac Trgovačkog suda u čiju se udrugu Antikorupcija u desetak posljednjih dana učlanilo više od 6000 članova. Na Facebooku ga, pak, u nekoliko grupa prati i podržava više od 100.000 ljudi.

Hrvatske gradove sudac Kolakušić obilazi u deset godina starom kombiju Mercedes Vito koji je za tu svrhu obljepljen porukama Antikorupcije.hr. Uoči dolaska Kolakušića u Rijeku, riječki aktivisti Pokreta otpora pozvali su, preko FB stranice Sudac Kolakušić za premijera Hrvatske, Riječane da dođu na Korzo u što većem broju i podrže odvažnog suca.

FOTO: Facebook stranica: Sudac Kolakušić za premijera Hrvatske 

 

 

 

Komentari