Pranjkić se i u Vukovaru s lakoćom približio učenicima te im predstavio svoju knjigu Leptir Božo Pranjkić se i u Vukovaru s lakoćom približio učenicima te im predstavio svoju knjigu Leptir Božo
Ovo je bio sedmi nastup Ante Pranjkića u okviru ovogodišnjeg Mjeseca Hrvatske knjige, a do kraja ove manifestacije Pranjkić će posjetiti još knjižnice u... Pranjkić se i u Vukovaru s lakoćom približio učenicima te im predstavio svoju knjigu Leptir Božo

Ovo je bio sedmi nastup Ante Pranjkića u okviru ovogodišnjeg Mjeseca Hrvatske knjige, a do kraja ove manifestacije Pranjkić će posjetiti još knjižnice u Dvoru i Kostajnici, gdje će predstaviti zbirku basni “Vrline i mane”

U sklopu Manifestacije “Mjesec hrvatske knjige” u Vukovaru je gostovao književnik Anto Pranjkić. U tamošnjoj Gradskoj knjižnici on je okupljenim učenicima IV1 razreda osnovne škole i okupljenim zrelijim ljubiteljima lijepe pisane riječi predstavio svoje djelo “Leptir Božo”. U interaktivnoj atmosferi pročitao je nekoliko svojih priča na radost okupljenih, a pogotovo nezaboravnih Vukovaraca Ciare, Alekseja i Nikole, koji su sudjelovali u ovom događaju.

Uvijek pozitivan, s uvjerenjem da za svaki problem postoji rješenje, Anto Pranjkić s lakoćom se i u Vukovaru, baš kao i u Okučanima, Lipovljanima i drugim mjestima prije toga, približio djeci i uveo ih u svijet mašte, u razgovor i raspravu.

Ovo je bio sedmi nastup Ante Pranjkića u okviru ovogodišnjeg Mjeseca Hrvatske knjige a do kraja ove manifestacije Pranjkić će posjetiti još knjižnice u Dvoru i Kostajnici, gdje će predstaviti zbirku basni “Vrline i mane”.

Prije Vukovara, Pranjkić je gostovao i u slavonskoj pjesničkoj prijestolnici – Drenovcima. U Narodnoj općinskoj knjižnici upriličena je promocija njegove knjige “Leptir Božo”.

U pjesničkoj atmosferi i nazočnosti pjesnika Cvelferije knjigu su predstavili glavni urednik udruge “Aldo” iz Slavonskoga Broda Ilija Matić i voditeljica Glavnog odjela drenovačke knjižnice gospođica Angela Lozić.

U prvom dijelu večeri autor Pranjkić i predstavljači Matić i Lozić predstavili su djelo, dok su se u drugom dijelu večeri s nekoliko pročitanih pjesama predstavile pučke pjesnikinje Ana Segeš i Milena Fotes.. U studenom će biti upriličena i promocija knjige intervjua “Na Njivi Gospodnjoj” u Zagrebu.

FOTO: Kerigma-Pia.hr

Komentari