PUN POGODAK: Park Maksimir i Zoološki vrt nova su omiljena ADVENTSKA OKUPLJALIŠTA PUN POGODAK: Park Maksimir i Zoološki vrt nova su omiljena ADVENTSKA OKUPLJALIŠTA
PREDBOŽIĆNI UGOĐAJ OPET GRIJE SRCA ZAGREPČANA

PUN POGODAK: Park Maksimir i Zoološki vrt nova su omiljena ADVENTSKA OKUPLJALIŠTA

Zagreb 3. prosinca 2018. D.K.

Na samom ulazu u park otvorena je šarena adventska bajka. Uz osam adventskih kućica s raznolikom ponudom, Advent u Maksimiru nudi grijane paviljone za djecu... PUN POGODAK: Park Maksimir i Zoološki vrt nova su omiljena ADVENTSKA OKUPLJALIŠTA

Na samom ulazu u park otvorena je šarena adventska bajka. Uz osam adventskih kućica s raznolikom ponudom, Advent u Maksimiru nudi grijane paviljone za djecu i glazbeni program. Radnim danom Advent se otvara u 16 sati, vikendom je otvoren od 11 do 23 sata, a petkom i subotom do 1 poslije ponoći

Slijevanjem rijeka Zagrepčana i turista u Donji i na Gornji grad, proteklog vikenda započeo je sada već svjetski popularni Advent u Zagrebu. Za razliku od prethodnih godina, ljubitelji predbožićnog ugođaja adventsku su amosferu ovaj vikend mogli osjetiti i u Parku Maksimir te u Zoološkom vrtu, koji su po prvi puta se uključili u Adventsku priču.

Maksimirska ponuda usmjerena je prvenstveno prema djeci koja se svaki dan mogu igrati u grijanim paviljonima, te se voziti u kočiji Djeda Mraza.

Na samom ulazu u park otvorena je šarena adventska bajka. Uz osam adventskih kućica s raznolikom ponudom, Advent u Maksimiru nudi grijane paviljone za djecu i glazbeni program. Radnim danom Advent se otvara u 16 sati, vikendom je otvoren od 11 do 23 sata, a petkom i subotom do 1 poslije ponoći.

”Imamo tri grijana paviljona u kojima djeci nudimo razne edukativne, zabavne i kreativne sadržaje svaki dan od 17 do 21 sat. Uz kreativne paviljone tu je i instalacija muzeja iluzija koja je posebno napravljena za park Maksimir. Imamo i malog ponija kojeg vozi Djed Mraz pa se dječaci i djevojčice mogu provozati po parku. Uz to je prisutan i bogat glazbeni program jer svaku večer R’nB Confusion koja svaku srijedu, četvrtak, petak i subotu organizirati fantastične DJ nastupe, objasnila je organizatorica Adventa u Maksimiru, Slavica Olujić Klapčić za Radio Sljeme.

Posjetitelji Parka Maksimir mogu doživjeti i adventsku atmosferu u Zoološkom vrtu, koji je također postao dio božićne bajke.

Nudimo svaki dan ture s Djedom Mrazom i vilenjakom, ali i brojne koncerte kao i kazališne predstave. Imamo pregršt edukativnog i zabavnog programa, rekao je ravnatelj Zoološkog vrta, Damir Skok.

Za vrijeme Adventa od ponedjeljka do četvrtka ZOO je otvoren do 16 sati, dok je petkom, subotom i nedjeljom otvoren do 20 sati.

Komentari