PUŠTEN IZ RIJEČKOG ZATVORA: David Šteko napokon u očevu zagrljaju! PUŠTEN IZ RIJEČKOG ZATVORA: David Šteko napokon u očevu zagrljaju!
HRABRA RIJEKA NA DJELU: UPLAĆENA JAMČEVINA

PUŠTEN IZ RIJEČKOG ZATVORA: David Šteko napokon u očevu zagrljaju!

Hrvatska 24. lipnja 2016. D.K.

Šteko je uhićen te zatvoren u istražni zatvor po odluci suca Županijskog suda u Rijeci, Duška Tišme, zbog facebook komentara ispod teksta u kojem... PUŠTEN IZ RIJEČKOG ZATVORA: David Šteko napokon u očevu zagrljaju!

Šteko je uhićen te zatvoren u istražni zatvor po odluci suca Županijskog suda u Rijeci, Duška Tišme, zbog facebook komentara ispod teksta u kojem su objavljene informacije oko moguće povezanosti nerazjašnjene (zataškavane) pogibije sestara Filipović i mogućeg naručenog ubojstva unuka Slavice Šota

druga štekoDavid Šteko (29) u petak oko 13 sati napokon je, nakon uplaćene jamčevine od 25 tisuća kuna, pušten iz riječkog zatvora!

Iznos potreban za jamčevinu prikupili su Davidovi prijatelji, obitelj i članovi Pokreta otpora – Riječani protiv korucpije. Davidovo puštanje iz pritvora razveselilo je mnoge Riječane, pogotovo njegove prijatelje okupljene na Facebook stranici Podrška Davidu Šteki, gdje su fotografije na kojima se vidi zagrljaj Davida i njegova oca ispred riječkog zatvora izmamile mnoge oduševljene komentare, ali i izraze zgražanja zbog postupaka policije, Državnog odvjetništva te suca Tišme sa Županijskog suda u Rijeci…

Na Facebooku se, naime, moglo pročitati da je ‘nakon uhićenja Davida Šteke uslijedilo nasilničko ispitivanje, odnosno nanošenje tjelesnih ozljede ramena i ruke’. Potom je David, prema informacijama podijeljenim na društvenoj mreži, smješten u KBC odakle su ga pokupili i nastavili s ispitivanjem i nasiljem bez odvjetnika. Nakon tri dana smjestili su ga u zatvor…’, napisali su Davidovi prijatelji na Facebooku.

David Šteko uhićen je, te potom zatvoren u istražni zatvor po odluci suca Duška Tišme, zbog facebook komentara ispod jednog teksta kojega je prije dvadesetak dana objavio portal Promise.hr, a u kojem su objelodanjene informacije oko moguće povezanosti nerazjašnjene (zataškavane) pogibije sestara Filipović i mogućeg naručenog ubojstva unuka Slavice Šota.

Šteko je ispod teksta objavio facebook komentar, zbog kojega je par dana kasnije završio u zatvoru! Tek danas je pušten.

FOTO: Vedrana Spadoni Štefanić

Taknuli u ‘RIJEČKU POLICIJU-OSINJE GNIJEZDO’: Otkaz i prijava zbog seksualnog nasilja!
PROSVJED: Policija ŠTITI UBOJICU djevojaka, a zatvara zbog facebook komentara?!

Komentari