SDP-ovci traže ‘KATRAN I PERJE’ za bahatog i rastrošnog GUBITNIKA MILANOVIĆA SDP-ovci traže ‘KATRAN I PERJE’ za bahatog i rastrošnog GUBITNIKA MILANOVIĆA
TweetEmailPrint Milanović je napravio dosta štete kao premijer, ali još više u SDP-u kao predsjednik. I treba biti sankcioniran. Neće više jesti i piti... SDP-ovci traže ‘KATRAN I PERJE’ za bahatog i rastrošnog GUBITNIKA MILANOVIĆA


Milanović je napravio dosta štete kao premijer, ali još više u SDP-u kao predsjednik. I treba biti sankcioniran. Neće više jesti i piti u Taču i Asu na račun članarine. Nek’ sjedi u Saboru makar ga bolile prepone. Ili nek se nosi bestraga! Gubitnik!”, napisao je SDP-ovac Marko Melčić na facebook profilu

petrov i milanovićZanimljivo je, nakon odustajanja Petrova od dogovora s ‘Hrvatska raste’ (zbog toga što je Milanović rovario protiv Mosta čak i kada je s njima sklopio sporazum), pročitati što o neuspjeloj Milanovićevoj politici misle SDP-ovci koji se ni na vrhuncu njegove vladavine nisu bojali kritizirati ga, upozoravajući i tada da će Milanovićev ego i samovolja uništiti SDP.

‘I šibicar može biti prevaren. Ali jako rijetko. Kad ga prokuže.
Zoran Milanović je telefonirao Tomislav Karamarku i predložio mu da zajednički odbiju potpisati dokument o tripartitnoj vladi koji im je podastro Most.
I na sastanku ga nutkao ajde se ti izjasni prvi. I Karamarko odbio potpisati i izašao sa sastanka. Vidjeli smo na TV uživo. On je znao da je Glavni odbor SDP imperativno zaključio da se NE smije iću u koaliciju s HDZ-om i nije posumnjao. Kad je Karamarko izašao Milanović je potpisao. Potom Petrov odkantao HDZ jer je odbio potpisati i započeo pregovore s SDP-om. Svi zokoljubi su likovali: ‘al smo ga prešli glupog Karu’ pri čemu su zaboravili da je Zoka pogazio zaključak Glavnog odbora. Koji je on isforsirao. Jednoglasni. I bez rasprave.

Nakon toga Zoka pomislio da mu je krenula karta i da može prevariti i Petrova jer mu nikako nije sjelo što je potpisao da neće biti premijer. Pa su razne individuo nazivale zastupnike Mosta da glasaju za SDP i premijera Milanovića! I Petrov dao Zokiju vritnjak. Pozvao natrag Karamarka. Milan Bandić koji je iza flanjke čekao ishod kome da se prikloni uletio u varijantu i naplatio maksimalno.
Zoka sad cvili da je to nepravda, hahaha. I da će građani izgubiti vjeru u sustav. Jer je on izigran.
Milanović je napravio dosta štete kao premijer ali još više u SDP kao predsjednik. I treba biti sankcioniran. Neće više jesti i piti u Taču i Asu na račun članarine, niti ćemo povlačiti Mimicu iz Brisela da se za njega oslobodi luksuzno mjesto. Nek sjedi u Saboru makar ga bolile prepone. Ili nek se nosi bestraga! Gubitnik!
Ali loš gubitnik. Pravi as bi se nagodio za ostavku kao častan izlaz pa da dobije nešto.Čak ga se njegovi medijski trbuhozborci poput Bajrušija odriču.
A što će tek biti kad se počnu sastajati stranačka tijela koja je blokirao? Nema milosti! Katran i perje.

Uskoro dolaze na dnevni red zloupotrebe represivnog aparata, pa je Kotromanoviću i bolje da ode preko bare…”, napisao je na facebook profilu Marko Melčić, istaknuti član SDP-a poznat po otvorenim kritikama Zorana Milanovića i njegove apsolutističke i vrlo rastrošne politike unutar Partije.

Obračuni u SDP-u, očito je, uskoro će uslijediti. Bahatom Zoranu ne piše se dobro…

 

Komentari