Slijepa djevojka, koja je PJEVANJEM ODUŠEVILA Njemačku, predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji?! Slijepa djevojka, koja je PJEVANJEM ODUŠEVILA Njemačku, predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji?!
Bernarda je slijepa od djetinjstva. Imala je 33 operacije očiju. Niti jedna nije uspjela, a tijekom jedne čak je i izgubila oko pa sad nosi... Slijepa djevojka, koja je PJEVANJEM ODUŠEVILA Njemačku, predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji?!

Bernarda je slijepa od djetinjstva. Imala je 33 operacije očiju. Niti jedna nije uspjela, a tijekom jedne čak je i izgubila oko pa sad nosi protezu. A žarko je htjela vidjeti. No, s 15 godina rekla je dosta operacijama.Tijekom i nakon nedavnog nastupa na The Voice of Germany, plakala je od sreće i ganuća. I nije bila jedina. Doživjela je rijetko viđene ovacije cijele dvorane

Bernarda Brunović (26), Hrvatica iz Švicarske koja je prije nekoliko mjeseci doživjela rijetko viđene ovacije cijele dvorane i žirija u popularnoj emisiji njemačke televizije The Voice of Germany (došla je do finala), među 16 je izabranih natjecatelja koji će se u subotu, 16. veljače,  u Opatiji natjecati na Dori 2019. za mjesto predstavnika Hrvatske na Euroviziji!

‘Hrvatska Adele’, koja je Nijemce osvojila senzacionalnim pjevanjem i vrlo emotivnim spontanim javnim nastupom, pokušat će osvojiti simpatije Hrvatske, a potom i Europu s pjesmom ”I Believe in a True Love”. Ako pobijedi, a s takvim glasom ima velike izglede, predstavljati će Hrvatsku na 64. Euroviziji u Tel Avivu.

Bernarda Brunovic je slijepa od djetinjstva. Imala je 33 operacije očiju. Niti jedna nije uspjela, a tijekom jedne čak je i izgubila oko pa sad nosi protezu. A žarko je htjela vidjeti. No, s 15 godina rekla je dosta operacijama.

Tijekom i nakon nedavnog nastupa na The Voice of Germany, plakala je od sreće i ganuća. I nije bila jedina. Svi članovi žirija borili su se tada da je pridobiju u svoj tim, nakon što su čuli njenu izvedbu pjesme Marvina Gayea ‘I heard it through the grapevine’.

Na kraju je doživjela ovacije cijele dvorane, ali i stručnog žirija.

Hrvatska publika je pamti po nastupu na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku. Ne samo da je nastupila nego je pobijedila dva puta, i to s pjesmama “Olujna noć” i “Gdje da nađem mir”, koje su napisali Duško Rapotec-Ute i Robert Pilepić.

 

 

Komentari