Španjolski mediji: Jedvaj nam održao još jednu lekciju o PREŽIVLJAVANJU Hrvatske, čega smo se nagledali u Rusiji! Španjolski mediji: Jedvaj nam održao još jednu lekciju o PREŽIVLJAVANJU Hrvatske, čega smo se nagledali u Rusiji!
”Hrvatska je zamiješala karte”, piše Marca pa dodaje: ”Hrvatska, ta zemlja iznenađenja, u posljednjim je trenucima poslala Španjolsku u tamu. Hrvati su potpuno zamiješali karte... Španjolski mediji: Jedvaj nam održao još jednu lekciju o PREŽIVLJAVANJU Hrvatske, čega smo se nagledali u Rusiji!

”Hrvatska je zamiješala karte”, piše Marca pa dodaje: ”Hrvatska, ta zemlja iznenađenja, u posljednjim je trenucima poslala Španjolsku u tamu. Hrvati su potpuno zamiješali karte protiv Španjolske”. ”Zar nam u Rusiji Hrvati nisu pokazali kakvi su majstori za preživljavanje kada je najvažnije, pita se pak Mundo Deportivo…

Prije, za vrijeme i nakon infarktno uzbudljive i iznimno napete nogometne utakmice hrvatske i španjolske nogometne reprezentacije u četvrtak navečer na stadionu Maksimir privedeno je 11 navijača, uglavnom zbog pijanstva i manjih izgreda, izvijestila je policija.

Osim zbog previše popijenih rakija, gemišta i piva, privedeni su i zbog kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija. No, većih nereda ovoga puta nije bilo, što znači da Hrvatska napokon više ne treba strepiti od drastičnih kazni poput igranja pred praznim stadionom.

Gotovo sve je sinoć, od igre Vatrenih, njihove fanatične borbenosti i upornosti, zajedništva pa da izvanredno bučnog i frenetičnog navijanja, bilo savršeno!

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je u igri za plasman na završni turnir Lige nacija nakon što je pobijedila Španjolsku sa 3-2. Prema policijskim podacima na stadionu je bilo oko 33 tisuće navijača, što znači da je Maksimir bio dupkom pun.

Zanimljivo je, nakon spektakularne utakmice pune preokrete, s nevjerojatno velikim brojem udaraca prema golu obje ekipe (Hrvatska je imala 17, a Španjolska 14 udaraca na gol), vidjeti kako su španjolski mediji doživjeli spektakl u Maksimiru.

“Hrvatska je zamiješala karte”, piše Marca pa dodaje: ”Hrvatska, ta zemlja iznenađenja, u posljednjim je trenucima poslala Španjolsku u tamu. Hrvati su potpuno zamiješali karte protiv Španjolske koja je na ovako važnoj utakmici previše griješila. Hrvati su nam zabili tri gola, Englezi također i sad ovisimo o raspletu na Wembleyju”, piše Marca.

“Španjolska je jednom i pol nogom izvan Lige nacija”, piše, pak, Mundo Deportivo.

“Čudo. To je što Španjolskoj treba za prolazak ove skupine. Neočekivani hrvatski junak bio je Tin Jedvaj koji nam je održao još jednu lekciju o preživljavanju Hrvatske čega smo se nagledali u Rusiji”, stoji u tekstu

Komentari