SRETNO VATRENI; kad smo složni, MOŽEMO I BRDA PREMJEŠTATI! SRETNO VATRENI; kad smo složni, MOŽEMO I BRDA PREMJEŠTATI!
Rusi su već vani. A Englezi? Ne sumnjamo da će Vatreni i večeras biti složni Uoči polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji, Hrvatska –... SRETNO VATRENI; kad smo složni, MOŽEMO I BRDA PREMJEŠTATI!

Rusi su već vani. A Englezi? Ne sumnjamo da će Vatreni i večeras biti složni

Uoči polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji, Hrvatska – Engleska, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske poželio je sreću Vatrenima, uz poruku zajedništva i nedjeljivosti: “Jedan narod. Jedno srce. Jedna Hrvatska.”

‘Ponosni budim na ono što jesmo i čuvajmo našu baštinu i naše zajedništvo,” istaknuo je nedavno, za vrijeme manifestacije ‘Vratimo nadu zavičaju’, Zvonko Milas, glavni tajnik istog Ureda, govoreći o nužnosti još jačeg zbližavanja Hrvata u Domovini, Hrvata u BiH te hrvatskog iseljeništva, vezama koje je nevjerojatno snažno zadnjih mjesec dana učvrstio nogomet, odnosno zajedničko navijanje za Vatrene.

”Kad smo složni, možemo i brda premještati!”, istaknuto je, pak, na marginama 3. Hrvatskog iseljeničkog kongresa, održanog nedavno u Osijeku, u odgovoru na pitanje: Možemo li, najprije Ruse, a potom i Engleze izbaciti iz borbe za zlato?

Rusi su već vani. A Englezi?

Ne sumnjamo da će Vatreni i večeras biti složni.

Komentari