SUICID zbog ovrhe: RADIJE SE ZAPALIO, nego doživio ponižavajuću deložaciju iz svog doma! SUICID zbog ovrhe: RADIJE SE ZAPALIO, nego doživio ponižavajuću deložaciju iz svog doma!
TweetEmailPrint ”Danas je trebala biti provedena nasilna deložacija! Molimo za tihu sućut. Teret ove tragične smrti neka se zapiše na vječni grijeh duše i... SUICID zbog ovrhe: RADIJE SE ZAPALIO, nego doživio ponižavajuću deložaciju iz svog doma!


”Danas je trebala biti provedena nasilna deložacija! Molimo za tihu sućut. Teret ove tragične smrti neka se zapiše na vječni grijeh duše i zemaljske savjesti banaka, FINE, ovrhovoditelja, svih pravnih stručnjaka i svih saborskih zastupnika od 2010. do 2017. koji su problematiku prezaduženih samo pogoršavali”, navode Blokirani

Administratori stranice ‘Blokirani‘ objasnili su danas, čini se, pravu pozadinu vijesti o ‘Užasu na Krku’, gdje je u plamenu život izgubila jedna osoba. U srijedu, 3. siječnja 2018., je, naime, trebala biti provedena nasilna deložacija (još jedna u nizu!) vlasnika kuće.

Očajni vlasnik je, prema svemu sudeći, radije zapalio i sebe i kuću, nego doživio ponižavajuću deložaciju iz vlastita doma! A pripremio je, čini se, i dodatno iznenađenje za moguće uljeze…

”Danas je trebala biti provedena nasilna deložacija! Molimo za tihu sućut.
Teret ove tragične smrti neka se zapiše na vječni grijeh duše i zemaljske savjesti banaka, FINE,ovrhovoditelja, svih pravnih stručnjaka i svih saborskih zastupnika od 2010. do 2017. koji su problematiku prezaduženih samo pogoršavali umjesto da, na vrijeme, ljudima pomognu a kako im godinama vec ukazujemo i rješenja predlažemo i po nekim točkama i hitno zahtijevamo. AMEN!”, napisali su na svojoj stranici aktivisti Blokiranih te podijelili link teksta:

‘UŽAS NA KRKU Vatrogasci pronašli karbonizirano tijelo, po kući bile razmještene plinske boce’

Deke natopio benzinom!

”U ranim jutarnjim satima u Puntu, Ulica kralja Zvonimira 135 došlo je do požara kuće. U kući su vatrogasci pronašli karbonizirano tijelo.

Odmah po dojavi da gori kuća relativno smo brzo i stigli na adresu ali nažalost, cijeli drugi kat već je bio u plamenu, kazao nam je u telefonskom razgovoru zapovjednik JVP Grada Krka Dinko Petrov.

Borba s vatrom trajala je dva sata dok nismo obuzdali plamen, veli nam zapovjednik te dodaje da je dogašivanje trajalo još dva sata. Bilo je izuzetno mnogo gorivog materijala i kad smo došli do sobe ugledali smo tijelo na krevetu.

Razmještene plinske boce

I prvi kat i potkrovlje bilo je puno deka, krpa, gorivog materijala koji je čini mi se bio i natopljen benzinom, a bile su po etažama razmještene i plinske boce pa smo dodatno uložili napor da izbjegnemo i gore posljedice ali i spriječili ugrožavanje susjednih kuća, kazao nam je zapovjednik.

Očevid je započeo nakon što je požarište osigurano i okončano dogašenje gorućeg materijala. S obzirom da smo neslužbeno doznali da su u tijeku sudski postupci imovinsko pravnog karaktera, moguće je da će policija fokusirati daljnju istragu u tom pravcu.

Materijalna šteta već sada se procjenjuje, bit će velika”, objavio je Novi list.

Komentari